Syng med på de største musicalhits i selskab med Stig Rossen

Syng med Stig Rossen
Syng med Stig Rossen. Foto: Tivolis Koncertsal.

Den 22. august har du mulighed for at synge i selskab med en af Danmarks helt store musicalstjerner, når Stig Rossen inviterer til fællessang i Tivolis Koncertsal. Han har fyldt aftenen med de største hits fra musicals som Les MisérablesLøvernes kongeHairog Grease. Med ved sin side har han en af de dygtigste soul- og gospelsangere i Danmark, Christina Boelskifte. Hun optræder ofte med big bands og er forsanger i bandet Blast. Derudover medvirker hun på et hav af Disneys produktioner bl.a. biografsuccessen Frost. Tivoli Ensemblet og Tivoli Copenhagen Phil under ledelse af David Firman står for det musikalske arrangement og akkompagnement. 

Stig Rossen blev uddannet fra Guildhall School of Music and Drama i London og fik efterfølgende hurtigt sit store gennembrud i musicalen Les Misérables som hovedrollen Jean Valjean – en karakter han siden har spillet mere end 1.500 gange i ti forskellige lande. I Danmark har han medvirket i mange store musicals gennem de sidste 25 år og haft bærende roller i blandt andet: Flagermusen, Les Misérables, Jesus Christ Superstar, Copacabana, Sweeney Todd og Chess. Han har desuden lagt stemme til flere Disney-tegnefilm, heriblandt MulanLilo & StichNarnia og Big Hero 6, og har også indspillet de danske versioner af Phil Collins’ sange til Tarzan og Bjørnebrødre.

Tivolis Koncertsal vil Stig Rossen og Christina Boelskifte føre publikum rundt i musical-genrens magiske univers og udover at give smagsprøver fra deres kæmpestore musicalrepertoire, lover de også at få publikum til at synge mere, bedre og vildere, end de selv troede, de kunne.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Sangvær og Rytmisk Center.

Læs mere om koncerten her.

Previous articleSIGNA indtager Aarhus: Deltag i 12 timer lang performance på sygehus
Next articleFå en totaloplevelse med Danish Design på Bellevue