Tag en tur i dødsbussen med teaterkollektivet Cheer Extreme

Cheer Extremes Dødsangst i Galop. Foto: Sort/Hvid
Cheer Extremes Dødsangst i Galop. Foto: Sort/Hvid

Holdet bag forestillingen Opvisning i lavt selvværd er tilbage på Sort/Hvid. Fra den 24. august – 14. september 2019 kan du i selskab med teaterkollektivet Cheer Extreme se døden i øjnene til forestillingen Dødsangst i Galop

Skuespillerne Signe Mannov, Xenia Noetzelmann, Anders Mossling og Peter flyvholm vil i Dødangst i Galop præsentere publikum for deres egen galopperende dødsangst med ydmygende, private sandheder og grotesk humor. Publikum vil blive hentet i bus på Sort/Hvid og kørt lang uden for byen, ud i skoven, mens skumringen sænker sig. 

Her udfordrer de fire skuespillere deres egen dødsangst med inspiration fra mennesker, de har mødt undervejs i forestillingens skabelsesproces. De lader sig inspirerer af alt fra, mennesker der har ladet sig begrave levende til eksperter i dødekulte. De forsøger at gå i ét med deres egen angst for at dø. De lover at dø live – altså så tæt på som det overhovedet er muligt i levende tilstand. 

Positive ritualer omkring døden

Oven på skovens bløde mosbund af generationer af lig prøver holdet at tage ved lære af ikke-vestlige kulturers accept af døden. De forsøger at gøre op med den sorg, som døden ofte er bundet ind i herhjemme. I stedet lader de sig inspirere af, hvordan man fester med de døde i Mexico. For hvis vi nu kan skabe nye positive ritualer omkring døden, se den i øjnene og forberede os lidt på den, vil den måske blive mindre skræmmende, ubegribelig og sørgelig.

Dødsoplevelse i alt salgs vejr

Dødsangst i Galop spilles i alt slags vejr. Ligesom med døden kan billetten altså ikke refunderes. Jo mere det regner, tordner og stormer, mens forestillingen spiller, des mere kan man være heldig at få en dødsoplevelse, som intet andet publikum har haft. Publikum bedes derfor tjekke vejrudsigten hjemmefra og klæde sig på til det særlige dødsøjeblik i skoven. Bussen kører fra Sort/Hvid kl. 19.30, og hvis man er heldig, bliver man kørt tilbage igen. 

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Previous articleFar og datter spiller sammen i finurlig forestilling i Riddersalen
Next articleOplev middelalderens Tyskland i Michael Kohlhaas i Musikhuset Aarhus