Tag hul på Teater Grobs 10 års jubilæumssæson

Teater Grob
Teater Grob kan i år fejre 10 års jubilæum. Foto: Teater Grob

Teater Grob tager dette efterår hul på deres 10 års jubilæumssæson på Nørrebrogade, og sæsonprogrammet byder selvfølgelig på masser af ny og nærværende samtidsdramatik, som teatrets profil er kendetegnet ved.

Én snotforvirret heteromand med en fandens masse gode historier

Den 15. september starter Grob ud med premiere på one man-showet En Fandens Mand – et show der handler om at være mand, feminist og frygteligt forvirret. 

Den tidligere Informationsjournalist Anders Haahr Rasmussen overfører sin bestseller-bog En Fandens Mand til Grobs scene. Publikum kan se frem til at opleve det personlige blive koblet sammen med det politiske, når Rasmussen fortæller om at være hvid heteroseksuel mand i en feministisk tidsalder. 

I one man-showet vil Rasmussen dele ud af sine frustrationer om at være en flink fyr i en #metoo-tid. Og det er derfor nok de færreste publikummer, der vil kunne gå fra Grob uden at føle sig truffet.

En Fandens Mand er produceret af Teatergrad i samarbejde med Teater Grob og kan opleves frem til den 21. september 2019.

Internationalt og prisvindende gæstespil kommer til Nørrebro

One man-showet En Fandens Mand bliver efterfulgt af det prisvindende internationale gæstespil NASSIM. Gæstespillet kan karakteriseres som et nyt teatereksperiment skrevet af den iranske dramatiker Nassim Soleimanpour.

Hver aften står en ny skuespiller på scenen med dramatikeren og bliver præsenteret for et uberørt manuskript. NASSIM har vundet flere prestigefulde priser og har allerede spillet i 12 forskellige lande verden over, senest i New York.

I løbet af spilleperioden kan man opleve Mia Lyhne, Ditte Hansen,
Janus Nabil Bakrawi og Anette Støvelbæk på scenen overfor dramatiker Nassim Soleimanpour.

NASSIM bliver opført på dansk og spiller fra den 1. – 3. oktober 2019.

En sort komedie om kærlighed i et barnløst forhold

I november byder Teater GrobSolformørkelse – en sort komedie om kvinder i tre generationer.

Forestillingen behandler temaer som barnløshed og kærlighed og sætter spørgsmålstegn ved parforholdets konstellationer.

På scenen kan opleves Ulla Henningsen, Anette Støvelbæk, Morten Brovn og Stine Gyldenkerne, mens Aleksa Okanovic står bag manuskriptet til det ny stykke dramatik.

Solformørkelse spiller fra den 1. til 30. november 2019.

Teater Grobs 10 års jubilæumsprogram byder derudover på endnu mere ny dramatik med alvorlige og samfundsrelevante emner ofte tilsat en god portion humor.

Læs mere om Grobs forestillinger og gå på opdagelse i hele sæsonprogrammet her.

Previous articleKonkurrence: Vind billetter til Juleevangeliet – The Musical
Next articleDet nye cast er på plads til genopsætningen af KLOKKEREN FRA NOTRE DAME