Tag med på en ekspedition til en verden fuld af skrald!

SPOIIIIIIIIING - En mands skrot en anden mands skat.

En mands skrot – en anden mands skat: Kitt Johnson X-act præsenterer en magisk forestilling for børn og deres voksne: Spoiiiiiiiiiing – med NY premiere på AFUK i København den 10. september 2020!

Kom med ind i en verden fuld af skrald og trylleri, og mød de to usædvanlige skraldsorteringseksperter: Den ene med øre for skraldets hemmelige musik. Den anden med øje for dets skjulte skønhed. Forestillingen er for de 6-10-årige, og varer ca. 45 minutter. Støttet af Statens Kunstfond og
Københavns Scenekunstudvalg.

Kitt Johnson X-act på AFUK remisen i København.

Om X-ACT

Kitt Johnson X-act er et af de længst eksisterende og mest produktive dansekompagnier i Danmark. Udover at producere forestillinger, turnerer kompagniet i ind- og udland, og har siden 2008 arbejdet passioneret med det stedsspecifikke koncept MELLEMRUM. I marts 2019 søsatte kompagniet desuden første udgave af nycirkusbiennalen Copenhagen Circus Arts Festival / C!CAF. Derudover udbyder X-act fysisk træning, workshops, foredrag mv. Kitt Johnson er modtager af Statens Kunstfonds livsvarige Hædersydelse og en række priser, herunder Reumertprisen i 2015 for ‘Årets danser’ og Håbets Pris i 2019.

SPOIIIIIIIIING får premiere den 10. september og spilles til og med den 12. september på AFUK remisen i København SV.

Aldersgrænse 6 til 10 år.

Læs mere om forstillingen her

Previous articlePremiere på trilogien PLEJER ER DØD
Next articleNyt fra Dansehallerne