Tag med på eventyr med Min Mormors Gebis

Min mormors gebis
Min Mormors Gebis kan opleves på Det Lille Teater fra d. 5. september. Foto: Natasha Thiara Rydvald.

Fra den 5. september kan man opleve musikdramatikken Min mormors gebis, når Det Lille Teater inviterer børn i alderen 4-10 år til teater.

I Min Mormors Gebis følger publikum fire venner, der fortæller historier i deres hemmelige hule. De leger, drømmer og synger sange om blandt andre Medister Minister Fister, farfar og flyvende faster. Der er historier om isbjørne, jetjagere over Enghave Plads og om Dyrenes Konge, der holdes i et bur.

I vennernes verden er der plads til alt og alle. Der er plads til det skæve, det stille, det fine og det vilde.

Om Jakob Martin Strid

Min Mormors Gebis er baseret på Jakob Martin Strids bog af samme navn med 17 rim og dertilhørende illustrationer. Jakob Martin Strid er satirisk skribent, tegner og forfatter til en lang række børnebøger, der bygger på rim og remse-traditioner fra blandt andre Halfdan Rasmussen og Benny Andersen tilsat Jakobs egne humoristiske illustrationer. Min Mormors Gebis blev udgivet i 2006 og modtog i 2008 Orla-prisen for Bedste Billedbog.

Forestillingen er instrueret af Charlotte Munksø med Marianne Nilsson som scenograf og Thomas Dinesen som komponist. I rollerne som de fire venner ses skuespillerne Jens Gotthelf, Signe Mannov, Laura Skjoldborg og Alexander Mayah Larsen, der blandt andet har medvirket i Odense Teaters opførelse af Mr. Marmalade i rollen som Bradley.

Min Mormors Gebis kan opleves på Det Lille Teater den 5. september-3. november.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Previous articleDet nye cast er på plads til genopsætningen af KLOKKEREN FRA NOTRE DAME
Next articleDump ned i en tidslomme med et let surrealistisk twist i Den Kongelige Gæst