Tag med Tivoli-Garden på en eventyrlig rejse i nyt familieshow

Oplev Tivoli-Garden og H.C. Andersen i Tivolis Koncertsal. Foto: Tivoli.

Den 8. og 9. august ruller det nye familieshow Tivoli-Garden og H.C. Andersen over scenen i Tivolis Koncertsal. Showet var oprindeligt programsat i Tivoli i marts og skulle have været opført i Japan i forbindelse med OL, men den turné er udsat til 2021. Nu bliver premieren den 8. august i Tivoli.

Den 176 år gamle Tivoli-Garde har udviklet en helt ny type forestilling, der både er koncert og teater med en gennemgående fortælling og opvisning.

I årets show, Tivoli-Garden og H.C. Andersen, vil Tivoli-Gardens næsten 100 musikalske talenter tage publikum med på en eventyrlig rejse gennem H.C. Andersens liv og eventyr. Forestilling fortæller H.C. Andersens livshistorie og udfolder hans eventyr fortolket af Tivoli-Garden.

En særlig størrelse i dansk kulturliv

”Med en gennemsnitsalder på bare 11½ år og et godt internationalt renommé er Tivoli-Garden en helt særlig størrelse i det danske kulturliv, og nu glæder vi os til at vise vores hjemmepublikum det bedste af alt det, de unge gardere kan. Dette show er en fest for øjne og ører, som vi først producerer i Danmark, før vi til næste år også bringer showet udenlands,” udtaler leder af Tivoli-Garden Lars Søgaard.

På scenen kan man opleve Tivoli-Gardens tambourkorps, fanevagt og musikkorps. Desuden vil skuespiller Mikkel Becker Hilgart, der blandt andet har medvirket i tv-serien Sygeplejeskolen og spillefilmen Guldkysten, indtage rollen som eventyrdigteren H.C. Andersen. Showet er instrueret af Gunvor Reynberg.

Forestillingen varer ca. en time. Billetterne er gratis efter entré til Tivoli, men det er nødvendigt at reservere plads i Koncertsalen, hvilket koster et lille gebyr per billet.

Tivoli-Garden og H. C. Andersen kan opleves i Tivolis Koncertsal den 8. og 9. august.

Læs mere om forestillingen og reserver billet her.

Previous articleShakes inviterer til gratis teaterfest i Ørstedsparken
Next articleMorgensang med Den Evige Ild-stjerner på Bellevue Teatret