TARZAN runder 45.000 billetter i forsalg

Tarzan, Musical, DIsney
FOTO: TARZAN ©Fredericia Teater

Om små to uger kan Fredericia Teater trække fortæppet fra til en af teatrets mest spektakulære musical til dato, og 45.000 har allerede sikret sig en billet. Med et forrygende forsalg er Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN nu den Disney-musical, der har solgt flest billetter i teatrets historie. Nu sætter teatret yderligere en uges forestillinger i salg, så endnu flere har mulighed for at opleve Disneys Musical TARZAN.

”Ååååh-iii-ååååh-ii-ååååå – hvor er det vildt, at vi allerede på nuværende tidspunkt har solgt så mange billetter til TARZAN. Jeg svinger mig i lianerne af glæde. Mest af alt fordi vi har en fuldstændig fantastisk forestilling på vej. Den vildeste vi har lavet til dato”, udtaler teaterchef for Fredericia Teater, Søren Møller

Som følge af det rekordhøje forsalg åbner teatret i dag op for yderligere en uges forestillinger, så Disneys Musical TARZAN nu spiller helt frem til den 9. december 2018 i Fredericia. Derefter tager forestillingen til Aarhus og København i 2019, hvor den har Aarhus-premiere den 21. september 2019 i Musikhuset Aarhus og københavnerpremiere den 29. november 2019 i den nyrenoverede Scandic Falkoner Salen.

Billetter til Fredericia og København kan købes via tarzanmusical.dk og fredericiateater.dk. Billetter til Aarhus kan købes via musikhusetaarhus.dk.

Previous articleKentaur-teater rider retur til Holstebro
Next articleMusikalske kostumer i sjov og anderledes danseforestilling