Teater GRAENSE-LOES jagter lykken i BANG BANG HAPPY MAN

BANG BANG HAPPY MAN
BANG BANG HAPPY MAN diskuterer The American Dream 2019 og undersøger, hvorfor vi har krav på lykke. Foto: Henrik Ohsten Rasmussen.

”Jeg er ikke lykkelig hele tiden, og det pisser mig af! Jeg har venner. Jeg får 12. Jeg er mæt. Jeg tager stoffer. Jeg har en smartphone. Jeg har alle muligheder. Jeg køber alle produkterne. Jeg kan vælge. Jeg kan skyde mig selv i morgen. Hvorfor er jeg så ikke lykkelig?”

I aften er der premiere på Teater GRAENSE-LOES’ nye ungdomsforestilling BANG BANG HAPPY MAN, der diskuterer, hvad The American Dream 2019 er, og undersøger løftet om, at vi alle har krav på lykke.

I et vildt vesten fyldt med selfiekanaler, crazy cowboys, cola, kaos og kriser udspilles en kamp om indre og ydre territorier. Alle kneb gælder for at nå målet i et lovløst ingenmandsland, hvor overforbrug og kampen for egen overlevelse hersker.

Hvor man tidligere har betragtet lykken som en belønning af en indsats, forventer man i dag, at lykken er et permanent livsgrundlag. Men hvordan indfanger man lykke? Kan man købe sig til det? Eller kan man leve uden?

Dette er spørgsmål, som Teater GRAENSE-LOES behandler i BANG BANG HAPPY MAN, der er skabt i samarbejde med alle medvirkende.

Prisvindende teaterledere

Teater GRAENSE-LOES er ikke et hvilket som helst teaterproduktionsforening, men er kendt for sine scenografisk detaljerede og teknologisk ambitiøse forestillinger for børn og unge. I 2011 modtog de to ledere af Teater GRAENSE-LOES, Sissel Romme Christensen og Katrine Karlsen, Scenekunstrådets præmiering for bedste ungdomsforestilling. Katrine Karlsen har også tidligere modtaget en pris, da hun i 2010 blev hædret med Danske Sceneinstruktørers hæderspris og Horsens Børneteaterpris i 2011.

Katrine Karlsen og Sisse Romme Christensen står bag BANG BANG HAPPY MAN, ligesom Katrine også medvirker i forestillingen sammen med Daniel Norback. Sissel Romme Christensen har stået for scenografi, teknik og er afvikler på forestillingen, mens Adelaide Bentzon har koreograferet. Mads Mouritz har komponeret musikken, Lasse Munk har stået for lyddesign og –teknik, og Pernille Lehnert har lavet masker til stykket og er teknikerassistent.

BANG BANG HAPPY MAN spiller på Husets Teater fra den 10. til den 25. oktober.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

BANG BANG HAPPY MAN kan opleves
Previous articleGuide til efterårsferiens børne- og familieforestillinger i hele landet
Next articleSyng med på ægte radioklassikere med Så længe mit hjerte slår