SOM BRØDRE
Foto: Zuhal Kocan

Teater Grob fejrer genåbningen med forestillingen SOM BRØDRE, der får premiere den 6. maj og spiller frem til den 16. maj. 

SOM BRØDRE er en nyskrevet forestilling om to brødres kamp for at finde fodfæste i en splittet tilværelse, hvor den ene er mørk og den anden er lys. Udadtil stråler familielivet af varme og lykke, men på den anden side af de nedrullede persienner eksisterer en anden verden, hvor baba er konge, og forsøger at kontrollere alt. Når kongen er utilfreds med sine sønner, gentager han med jævne mellemrum, at det var en fejl de blev født. De to brødre driver længere og længere væk fra hinanden mod hver deres fællesskab, som giver dem det de mangler i livet – kærlighed og anerkendelse.

SOM BRØDRE
Foto: Zuhal Kocan

Belyser betændte emner

Teksten er baseret på en række digte skrevet af Alexander Mayah Larsen, og er nu udvidet til en teaterforestilling. Mayah Larsen har ikke blot skrevet teksten, men spiller også selv den ene af de to brødre på scenen, og samtidig instruerer han også forestillingen. Sidstnævnte i samspil med sin medspiller, Kasper Dalsgaard.

Alexander Mayah Larsen stiller spørgsmålet ”Kan man tilpasse sig det danske samfund, når man bliver opdraget efter den muslimske tro?”  og fortsætter SOM BRØDREer en forestilling, der berører de udfordringer, det kan have at vokse op i et splittet hjem mellem to forskellige kulturer, samt kampen om at passe ind i et talkumhvidt Danmark. SOM BRØDRE belyser det betændte emne om bandekriminalitet, samt den skam, der er forbundet med at være pårørende til en kriminel. siger han.

Med på scenen er live-musiker Rasmus Juncker, der skaber et lyd til forestillingen hver aften.

SOM BRØDRE
Foto: Zuhal Kocan

SOM BRØDRE spiller på Teater Grob den 6.-16. maj 2021. Læs mere om forestillingen her.

Tidligere artikelMungo Park udvider deres ensemble
Næste artikelOperativet inviterer på gin og opera