Teater Katapult med nyt stykke om VAND

FOTO © Karoline Lieberkind

Teater Katapults kommende egenproduktion DETTE ER VAND, der er skrevet af Anna Bro. Stykket er en dyster-tonet komedie om menneskers indbyrdes hensynsløshed og om, hvordan verdens undergang nærmer sig i horisonten, mens vi undlader at handle på det, fordi vi har for travlt med vores egne små problemer og får sværere og sværere ved at forstå hinanden. Forestillingen har urpremiere den 31. oktober og spiller frem til den 1. december 2018.

Humor, musik og levende animationer spiller sammen med skuespillerne Martin Geertz, Julie Zangenberg, Anna Ur Konoy og Matias Hedegaard Andersen på scenen. Samtidig tegnes et skarpt billede af, hvordan menneskelighed og nærvær er noget nær forsvundet i vores travle verden. Verden synes simpelthen at være løbet tør for empati.

DETTE ER VAND er forretningsmanden P (Martin Geertz), som arbejder i et firma, der sælger gourmet-kildevand, muligvis det eneste venlige menneske tilbage. Hans livs værste dag begynder, da han kommer i tvivl om etikken omkring det at sælge flaskevand. Da han prøver at forklare det, voldtages han af sin kvindelige chef, der spilles af Julie Zangenberg.

“P har skrevet en mail til chefen om, at der er noget, han vil påpege. Det er nok første gang i hans liv, at han har skrevet noget i en mail, der ikke er anerkendende. Indtil det punkt har han bare fået sit liv til at passe ind i virksomhedens grundsætninger uden at tænke over, om det passer til hans liv eller verden,” fortæller skuespiller Martin Geertz om den episode, der sætter en række ydmygende episoder og dermed forestillingens handling i gang.

Anna Bro blev inspireret af et essay af den amerikanske forfatter David Foster Wallace til at skrive stykket. Hun modtog i 2014 en Reumert som Årets Dramatiker.

Du kan læse mere om DETTE ER VAND og købe billetter til forestillingen her. 

Previous articleAnmelderrost forestilling om alderdom gæster Odin Teatret
Next articlePeter Gabriels sange fortolkes i helt særlig scenekunstgenre