Teater Katapult løfter sløret for næste sæson

Landet uden drømme, teater, Teater Katapult
FOTO: Landet uden drømme ©Søren Meisner

Teater Katapult har løftet sløret for en række forestillinger til den kommende sæson. Her kan man blandt andet opleve:

LANDET UDEN DRØMME er en forestilling, der fokuserer på at gøre en ende på alle onde mareridt. Forestillingen stiller skarpt på, at vi udelukkende ser fremtiden som et dystopisk mareridt af naturkatastrofer. På scenen er en kvinde, der forklarer, at hun kommer fra fremtiden. Kvinden forklarer, at hvis vi ikke begynder at drømme, forsvinder den fremtid hun kommer fra. Forestillingen spiller den 3.-4. september. Køb billetter her.

US/THEM
FOTO: US/THEM ©Teater Katapult

I US/THEM møder vi to personer, der ser tilbage på tre dage i 2004, hvor 1200 skolebørn og deres forældre og lærere blev holdt som gidsler af en gruppe terrorister i Kaukasus. Forestillingen blev rost af anmelderne, og var blandt andet et kæmpe hit på Edinburgh Festival Fringe. Forestillingen spiller den 6.-8. september. Køb billetter her.

TRUE.STORY
FOTO: TRUE.STORY ©Teater Katapult

TRUE.STORY er en genremæssig hybrid mellem monolog og stand-up skrevet og fremført af skuespiller og dramatiker Nanna Cecilie Bang. Forestillingen er instrueret af Christian Lollike og handler om, at tiden for smukke mennesker er forbi. Forestillingen spiller den 18.-21. september. Køb billetter her.

Previous articleDet Kgl. Teater gæster endnu en gang Aarhus Festuge
Next articleBalletfestivalen bød på store overraskelser i weekenden