Teater Mikado og debuterende dramatiker sætter ny dramatik på scenen

Teater Mikado
Foto: Laptop Club

Teater Mikado og debuterende dramatiker Regina Rex sætter ny dramatik på scenen i en sarkastisk romantisk komedie DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN, 11.-12. juni på Teater Katapult. Det er en episodisk og musikalsk forestilling om det, der står tilbage efter forliste forhold.

Fortællinger skabt af debuterende kunstnere

I et absurd og æstetisk univers skaber Teater Mikado og dramatiker Regina Rex et møde baseret på virkelige historier indsamlet af teatret og dramatikeren selv. Nænsomt bindes historierne sammen i skarpe dialoger, karakterbeskrivelser og genkendelige scenarier fra hverdagens knuste hjerter.

Teater Mikado, der gæstespiller på Katapult med DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN, er et ungt og fremadstormende kunstnerkollektiv, hvis kerne består af en kvindelig trio, der arbejder for at spejle publikum i samtiden. Teater Mikado skaber fortællinger med og af nye debuterende kunstnere.

Debuterende dramatiker Regina Rex er kvinden bag manuskriptet, der med en dramatisk nerve finder fælles skrivestil med Twin Peaks-skaberen David Lynch. Regina Rex går på dramatikerlinjen på Den Danske Scenekunstskole og var i 2020 en af fire udvalgte dramatikere til KGL Dansk vol. 8, hvor hun fik fremvist sit værk ‘Fars lejlighed’.

Kroatisk museumskoncept finder vej til scenen

DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN er inspireret af et kroatisk museumskoncept fra Museum of Broken Relationships i Zagreb, der udstiller personlige donationer fra hele verden bestående af historier og genstande fra tabte relationer med udgangspunkt i ’tingenes fortælling’.

Foruden en aften i teatermørket kan publikum opleve en pop-up-udstilling i foyeren som en før- og efteroplevelse med et udvalg af de indsamlede historier og dertilhørende genstande. Derudover byder forestillingen på nykomponeret musik af komponist Amanda Freiesleben Lund, der med noter fra Røde Mor og Sort Samvittighed skaber musikalske ørehængere gennem hele forestillingen.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Forestillingen spiller også på Teater Momentum d. 15. – 16. juni
Køb billetter her.

Derudover spilles den på Teater Grob d. 19. – 20 juni.
Køb billetter her.

Previous articleJEG ER HER! – Populær forestilling genopstår som podwalk
Next articleRanders Teater præsenterer musikalsk drama om dansk kunstner