Teater Momentum byder ind til interaktivt performanceværk

Øjne, Teater Momentum, Odense
FOTO: ØJNE. © Teater Momentum

Publikum kan fra den 25. september glæde sig til, at Teater Momentum i Odense inviterer indenfor til at opleve det interaktive ‘performanceværk’ ØJNE. Forestillingen er bygget op omkring et særligt koncept, hvor publikum bliver en aktiv del af fortællingen og hvor du som publikum har et ansvar for egen oplevelse.

En tid der kalder på refleksion og handling

I en tid, der både kalder på refleksion og handling, byder ØJNE dig velkommen og tager dig med igennem en længere, kontinuerlig refleksionsproces.

Bag forestillingen står skuespiller Marius Ursu og Louisa Yaa Aisin samt kunstnerisk leder Monia Sander, der sammen søger at give publikum en mulighed for at mærke dem selv midt i en tid, som de mener kan være fyldt med angst. 

Sammen stopper vi op et øjeblik og ser på hvordan en pandemi pustede til vores angst, øgede afstandene mellem os og gjorde os kollektivt ensomme. Vi sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor nationalstaten blev responsen på en global krise, og ved hvordan politikernes retorik var med til at dømme nogle inde og andre ude af det fællesskab, der fandt sammen hver for sig.” 

Du er en del af stykket

ØJNE beskriver sig selv som en slags gruppeterapi. Men det er også bare et drama. Om en tom scene. Om at længes efter at se på noget. Noget andet end dig selv.

Når du træder ind i salen, får du udleveret et manuskript. Du vælger selv, om du vil læse med eller forblive tavs og gemme dig i mængden. Uanset hvad er du en uundgåelig del af aftenens fortælling. Hvordan du får noget for pengene og hvor meget, er op til dig selv og de andre mennesker blandt publikum. Hver aften er unik og afhænger af jer.

Læs mere om stykket og køb din billet her

Hvor: Teater Momentum, Odense

Hvornår: Fra d. 25. september og værket kan opleves helt ind i det nye år.

Previous articleIbsens NÅR VI DØDE VÅGNER åbner Aarhus Teaters Studio-sæson
Next articleHISTORY OF SEXUALITY: En gør-det-selv-rejse gennem seksualiteters historie