Lasse Bo Handberg ved sin afskedsreception sammen med Momentums kunstneriske team, resten af teatrets bestyrelse samt kunstnerisk leder Niels Erling. Foto: Teater Momentum.

Efter 15 år har Teater Momentums bestyrelsesformand og medstifter af teatret Lasse Bo Handberg valgt at overlade roret til en ny formand, der træder til efter årsskiftet. Den nye formand er allerede fundet og bliver præsenteret i starten af det nye år.

Lasse Bo Handberg har været med helt fra Teater Momentums begyndelse, hvor teatret kun var en idé skrevet ned på en dug. En idé som skulle sikre at Odense kunne fastholde et lille storbyteater, efter at Gadesjakket, som tidligere havde til huse i samme bygning, gik konkurs. Men nu har Lasse besluttet at tiden er kommet til at forlade posten, så en ny formand kan komme til. Den nye formand skal være med til at hjælpe det eksperimenterende teater med den solide lokale opbakning og et nationalt ry mod nye eventyr og visioner.

Lasse Bo Handberg stopper som bestyrelsesformand på Teater Momentum. Foto: Nikolai Linares.

Lasse Bo Handberg om sin afsked og tiden med Momentum

“Jeg synes, det er lykkedes os at skabe et ganske særligt teater i Danmark. Det er jeg virkelig glad for og stolt over, når jeg nu ser tilbage på den udvikling Momentum har haft gennem de sidste 15 år. Momentum har udviklet en ny måde at skabe teater på. Og Momentum har vist, at det udfordrende og det populære ikke er modsætninger. Med en stadig omskiftelighed og masser af mod, har teatret i dag et stort publikum, og det har indtaget en markant og dagsordensættende position i dansk scenekunst. Det er et godt tidspunkt at takke af som formand,” fortæller Lasse Bo Handberg og fortsætter:

“I sommer skiftede vi ud på kontoret, i teknikken og i baren, og selvom det var en større udskiftning af nogle meget kompetente medarbejdere og flere årtiers akkumuleret erfaring huset dér sagde farvel til, så har nye kræfter taget over på rekordtid. Det vidner om et robust hus. Nu glæder jeg mig til at overlade bestyrelsesstafetten til nye stærke kræfter, som skal bringe Momentum videre. Det er en anledning til at ønske alle nye og gamle på teatret al mulig tak og medvind.”

Læs mere om Teater Momentum her.

 

Tidligere artikelGreta Thunbergs historie kommer for første gang nogensinde til teatret
Næste artikelEventyrteatret inviterer til klassikeren om Robin Hood i Tivoli