Teaterdirektør Lars Sennels gæster KulturHave på dk4

I programrækken KulturHave på dk4 inviterer programmets vært Christian Have hver anden tirsdag en førende skuespiller, kulturleder eller -aktør i studiet for at få deres bud og holdninger til kunstens betydning og dens værdi for den enkelte og for samfundet.

Tirsdag den 2. april 2019 var teaterdirektør for Vendsyssel Teater, Lars Sennels, gæst i stolen hos Christian Have. Du kan se hele udsendelsen i toppen af artiklen.

I løbet af programmet kommer samtalen ind på, hvordan man bogstavelig talt bygger et teater op fra bunden, og hvad man gør med 3 mio. kroner, der pludselig er afsat til én på finansloven.

Den kommer også ind på Vendsyssel Teaters imponerende belægningsprocenter og på teatrets evne til at inddrage lokalsamfundet i både forestillinger og i dagligdagen. Fremtiden er ligeledes et tema, og Lars Sennels vil her gerne slå et slag for at få flere unge talenter ind på den store scene.

Der udkommer et nyt afsnit af KulturHave hver anden tirsdag. Blandt tidligere gæster kan nævnes teaterdirektør ved Aarhus Teater, Trine Holm Thomsen, skuespiller Thure Lindhardt, instruktør Kaspar Rostrup, skuespiller Bodil Jørgensen og teaterchef ved Fredericia Teater, Søren Møller.

Previous articleKinesisk pandamusical besøger Teatret Zeppelin
Next articleVild med Dans indtager Østre Gasværk