Teaterduo visualiserer menneskets indre klovn

A Snowball's Chance in Hell, Bora Bora
FOTO: A Snowball's Chance in Hell ©Dongnu.dk

Den 10.-14. april vender forestillingen A Snowball’s Chance in Hell tilbage på Bora Bora som en del af stor Danmarksturné.

I forestillingen rejser teaterduoen DON GNU tilbage til 1920’ernes stumfilmsunivers, og de sætter sig for at udforske fejlen og alle dens muligheder. For hvad sker der egentlig, når vi fejler?

Teaterduoen består af Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der som to mænd i skikkelse af DON og GNU kaster sig ud i de filmklassiske gevandter, hvor rammen udgøres af stumfilmsuniverset.

A Snowball’s Chance in Hell blander performance, dans, video, musik og publikumsinteraktion, og DON og GNU beskriver mennesket i klovneskikkelse for at vise, at vi alle rummer en indre klovn.

Publikum bliver taget med ind i en verden af simple menneskelige konflikter, fejl og magtkampe på mikro-niveau, hvor det er svært ikke at genkende og le af klovnen i os selv, og i 2017 vandt teaterduoen ‘Publikumsprisen’ hos Performing Arts Platform for deres forestilling. Du kan læse mere og købe billetter her.

Previous articleHarry Potter ankommer på Broadway!
Next articleEfterårets mest ventede Broadway-produktion rammes af retssag