Diktatoren, nørrebro teater, hynkel, chaplin
FOTO: Diktatoren ©Büro Jantzen

CPH STAGE fandt sted for første gang i 2013, og nu er teaterfestivalen klar med nyt program. Programmet byder på hele 90 forestillinger, og det gennemgående tema for dette årets CPH STAGE er for mange af forestillingerne køn og krop, hvilket skyldes den store #MeToo-kampagne.

Festivalens publikum kan opleve store publikumssuccesser fra denne sæson som ’Diktatoren’ på Nørrebro Teater, ’Rocky!’ på Husets Teater og ’Et Vintereventyr’ på Republique fra sidste sæson. Der er også flere københavnerpremiere under festivalen, heriblandt de anmelderroste forestillinger ’Byen’ med Claes Bang af Odense Teater og ’Nothing’ af Teater Nordkraft.

En anden gennemgående tendens er publikumsinddragende teater, hvor du får chancen for at gå i direkte dialog med kunsten og opleve den med egen krop – heriblandt kan du rejse ud i natten med forestillingen ’The Night’ af Hello!Earth og Københavns Internationale Teater.

CPH STAGE kører fra den 31. maj til den. 9 juni, og du kan læse meget mere om festivalen på deres hjemmeside www.cphstage.dk.

Tidligere artikelNy scene i Aarhus til gavn for non-profit projekter
Næste artikelNy komedie debatterer feminisme