Teaterøen inviterer på oplevelser i en kold tid

THE CHESS PLAYER på Teaterøen. Foto: Theatre Omnibus.

Julen står for døren og snart skriver vi 2020, men inden vi sætter juleanden i ovnen og lader champagnepropperne springe, løfter Teaterøen sløret for deres kommende forestillinger i en kold tid.

THE CHESS PLAYER af THEATRE OMNIBUS

Den 24. og den 25. januar kan man opleve THE CHESS PLAYER af Theatre Omnibus  Teaterøen. Forestillingen er baseret på Stefan Zweigs berømte ‘Skaknovelle’ af samme navn.

THE CHESS PLAYER fortæller historien om en mand, der bliver taget til fange af nazisterne. I sin isolationsfængsling bevæger han sig mod galskab, indtil det lykkes ham at stjæle en bog fra sine fangevogtere; en bog om verdens store skakpartier.

I sin fantasi gennemlever han partierne og skaber gennem sin forestillingskraft to kæmpende skakmestre, hvis spil han gennemlever i en tilstand af selvpåført skizofreni.

Forestillingen opføres af skuespiller Richard McElvain, som også har stået for dramatiseringen af historien. THE CHESS PLAYER spilles på engelsk og varer 80 min. uden pause.

Læs mere om THE CHESS PLAYER og køb billet her.

Ny sæson med TEATER TAPAS

Sidste søndag i januar er Teaterøens populære scenekunstformat Teater Tapas tilbage.

Til Teater Tapas kan man nyde små appetitvækkende forestillinger i afslappende rammer. Hver måned har et tema, og der er fem forestillinger og fem serverings tapasanretning hver gang.

Datoer for Teater Tapas i forårsæsonen 2020 er følgende søndage: 26. januar, 23. februar, 29. marts, 26. april, 31. maj og 28. juni.

Læs mere om Teater Tapas og bestil billetter her.

TEATER TAPAS kan opleves sidste søndag i hver måned. Foto/grafik: Teaterøen.

Nyt emerging company in residence på Teaterøen

I forårssæsonen har et nyt emerging company in residence sin gang på Teaterøen: kunstnerduen HOW TO KILL A DOG, som består af teaterinstruktør Jennifer Vedsted Christiansen og skuespiller Emma Sehested Høeg.

Jennifer har senest været instruktør på Den unge Werthers lidelser på Aalborg Teater, og Emma har lige medvirket i En Skærsommernatsdrøm på Betty Nansen Teatret.

Den nye kunstnerduo har desuden også haft stor succes med deres forestilling Pandora, som spillede for fulde huse på bl.a. Revolver på Republique og på Mungo Park.

I de kommende måneder kan man følge deres arbejde på Teaterøen.

Kunstnerduoen HOW TO KILL A DOG bestående af Jennifer Vedsted Christiansen og Emma Sehested Høeg på Teaterøen. Foto: HOW TO KILL A DOG.

Læs mere om Teaterøen og følg med i deres program her.

 

Previous articleOplev et passioneret trekantsdrama i denungewertherslidelser på Sort/Hvid
Next articleGreta Thunbergs historie kommer for første gang nogensinde til teatret