Teateroplevelse afgøres af en terning

Foto:Teater Momentum.Terningekvinden

Den 23. november kan Sort/Hvid og Teater Momentum præsenterer TERNINGEKVINDEN. En forestilling der rusker op i en forældet forestilling om, at man opbygger én fast identitet og lever sit liv i overensstemmelse med den.

Hvad er normalt?
TERNINGEKVINDEN undersøger grænsen mellem, hvad samfundet definerer som normalt, og hvad der diagnosticeres som sygt. Hvad hvis sandheden er, at vi har sygeliggjort afvigelserne, fordi de ikke kan kontrolleres og i øvrigt spænder ben for det store produktionsapparat, vi alle er en lille komponent i?

Autodidakt instruktør og dramatiker
Den 25-årige instruktør Sigrid Johannesen vil gøre op med en forældet forestilling om, at man opbygger én fast identitet og lever sit liv i overensstemmelse med den. I hendes teaterforestilling TERNINGEKVINDEN afgøres livet af et kast med en terning. En terning, som publikum kaster.

Skuespillerne har øvet sig på tilfældighedspillet ved at spille terninger i forberedelserne. Et kast med en terning afgør deres humør, hvilke handlinger de udfør, og hvem de er. Skuespillerne har skiftet køn, været pædofile, gamblere, sexarbejdere, voldtægtsforbrydere, minkavlere og alt midt imellem.

TERNINGEKVINDEN spiller på Teater Momentum fra den 23.11-19.12 og igen i det nye år fra 09.01-30.01. Billetter kan købes her

Previous articleKærlighedens forrykte former
Next articleRanders Teater modtager stor donation fra Salling Fondene