Teatertur – ny portal til skoler og institutioner

Teatertur

Teatertur er en helt ny portal for institutioner, skoler og ungdomsuddannelser i Storkøbenhavn. Her kan lærere og pædagoger få overblik over aktuelle børne- og ungdomsforestillinger i salg. Teatertur gør det nemt at købe til større grupper af børn og unge.

Ideen til Teatertur er opstået på baggrund af det store udbud af børne- og ungdomsteater i Storkøbenhavn. Teatertur samler alle forestillingerne på én side, så pædagoger og lærere nemt kan navigere i teatrenes udbud.

“Det er især vigtigt netop nu, at børn og unge får gode kulturoplevelser, så de får styrket fællesskabet igen og oplevelsen af nærvær. Teatrene står klar til at tage imod gæster, og vi er stolte af at kunne styrke samarbejdet mellem institutioner og skoler og teatrene gennem teatertur.dk,”  fortæller Scenits direktør Johanne Prahl.

Formålene med teatertur.dk er:

  • At give institutioner, skoler og ungdomsuddannelser i Storkøbenhavn en overskuelig platform med aktuelt børne- og ungdomsteater
  • At give nem adgang til billetkøb for større grupper
  • At inspirere daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelse til at vælge teateroplevelser

teatertur.dk er alle forestillinger markeret med tydelig aldersanvisning, og søgefunktionen kan både bruges til at søge på en bestemt kommune (i Storkøbenhavn) og målgruppe (vuggestue, børnehave, indskoling, mellemtrin, udskoling og ung).

Den nye salgsportal er en del af Teaterbilletter-samarbejdet og viser forestillinger fra op til 70 små og mellemstore teatre i Storkøbenhavn. Portalen blev lanceret i juni 2021.

Previous articleTeater Solaris udfordrer #MeToo-debat i ny forestilling
Next articleJEAN DE FRANCE: Holberg og de franske fornemmelser