Anima, Teatret FAIR PLAY. Foto: Thomas Petri
Anima, Teatret FAIR PLAY. Foto: Thomas Petri

Forestillingen ANIMA er skabt af det verdensberømte danske børneteater: Meridiano Teatret. Forestillingen spiller på Teatret FAIR PLAY lørdag d. 6. februar 2021 kl. 13.00.

ANIMA
er en dukkeforestilling for de 4 til 11-årige børn og deres forældre og bedsteforældre. Den tager nænsomt og poetisk et emne op, som mennesker i alle aldre til alle tider har haft svært ved at forstå og forholde sig. Publikum mødes af genkendelsens glæde, gentagelsens ritual og en overraskende, flerdimensionel og visuel forestilling, der fylder tilskueren med håb og med følelsen af ’at livet er smukt’.

Anna, hunden Torben og en sjælerejse

Det er en sørgelig dag for Anna. Torden, hendes hund, er død.
Anna vil vide, hvad der sker, når man dør. Bedstefar tror nok, at sjælen flyver op i himlen. Men han er ikke helt sikker. Så Anna beslutter sig for at finde ud af, hvor Tordens sjæl er taget hen.

Hun begiver sig ud på en rejse, der fører hende vidt omkring i rum, tid og dimensioner og som til sidst bringer hende hjem igen til nye begivenheder og venskaber.

ANIMA. Foto: Thomas Petri
ANIMA. Foto: Thomas Petri

Børne Teatret Meridiano Teater blev stiftet i 1996 af den italienske instruktør, dramatiker og scenograf Giacomo Ravicchio og skuespillerne Elise Müller og Lars Begtrup. Giacomo Ravicchio er teatrets kunstneriske leder.

Magisk realisme, poesi, humor og en visuel – nærmest filmisk – fortælleform er kendetegnende for Giacomo Ravicchios forestillinger. Han blander frit det klassiske teater med andre kunstneriske udtryksformer. I sit stærke billedsprog benytter han både moderne teknologi og helt enkle teknikker.

Giacomo Ravicchio har iscenesat forestillinger for teatre i bl.a. Paris, Madrid, Montréal og Tel Aviv. Hans forestillinger har turneret til omkring 40 lande over hele verden og har været præsenteret ved de største internationale festivaler. På verdensplan er han i dag én af de mest spillede nulevende italienske dramatikere.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Tidligere artikelNy forestilling sætter fokus på frygtens rolle og dens betydning for vores liv
Næste artikelOplev fælles sangglæde med Den Jyske Operas fælleskor