Teatret Møllen beder publikum om støtte: Behold billetterne til aflyst Romeo og Julie

Romeo og Julie er aflyst, men Teatret Møllen håber publikum vil beholde billetterne til senere brug. Foto: Søren Hasselgaard Skaanning

I tre år har Teatret Møllen i Haderslev arbejdet for, at deres stort anlagte genforeningsprojekt Romeo og Julie skulle have premiere til juni.

Forestillingen var valgt som Haderslev Kommunes fyrtårnsprojekt. Efter planen skulle den have haft premiere i Damparken i Haderslev den 8. juni. Herpå skulle den efter spilleperioden i Haderslev have været på turné i Sønderjylland og i Schleswig.

Romeo og Julie skulle have været med til at bidrage til den nationale markering af 100-året for genforeningen. Det forhindrer den forlængede Corona-krises lockdown nu.

Derfor kommer teatret ikke bare med en stor beklagelse. De  opfordrer også publikum om at beholde deres købte billetter. Både for at støtte teatrets drift, og fordi der arbejdes stenhårdt på at gennemføre forestillingen på et senere tidspunkt.

“Projektet har alt i alt været en del af vores arbejde på Møllen i nu cirka tre år. Vi har glædet os, vi har knoklet, og vi har gjort os umage for at gøre denne forestilling til en flot og folkelig markering af genforeningen 2020. Derfor vil vi også gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så forestillingen, måske, kan få premiere på et senere tidspunkt”, siger kommunikationschef Steffen Lomholt Pedersen i en pressemeddelelse.

“Vi er klar over, at aflysningerne skuffer vores mange gæster, men vi er sikre på, at alle kan forstå vores beslutning. Alle der har købt billetter vil naturligvis få mulighed for at få refunderet deres penge eller ombyttet deres billetter til gavekort, der kan indløses på et senere tidspunkt”.

Romeo og Julie – måske kan forestillingen spilles senere. Foto Søren Hasselgaard Skaanning

“Støt teatret og behold billetten …” 

Steffen Lomholdt Pedersen appellerer dog til publikum om, at støtte teatret. Derved kan man være med til at sikre, at der også i fremtiden kan spilles egensteater i Haderslev.

“I  denne ekstraordinære situation, der desværre kan ende med at få alvorlige konsekvenser for teatret, vil jeg bede vores publikum overveje at støtte teatret ved ikke at foretage sig noget i forhold til ombytning eller refundering”, siger Lomholt Pedersen.

“Derved kan man støtte teatret og teatrets medarbejdere med et beløb svarende til ens billetkøb. En sådan støtte vil det gøre en ubeskrivelig forskel for alle de mennesker, der har teatret som arbejdsplads. Hvad enten de er fast- eller projektansatte, timelønnede, honorar-engagerede freelancere eller selvstændige med egen virksomhed”, siger Steffen Lomholt Pedersen

Previous articleDet Kongelige Teater har påske-premiere på ny forestilling om Karantæne
Next articleTommy Kenter fylder 70: Tilbage i Spillemand på en Tagryg