Teatret Møllen opfører ekstra forestillinger

FOTO: Haabet © Søren Hasselgaard Skaaning

Der er gang i hjulene på den gamle vandmølle,
der i dag huser Teatret Møllen i Haderslev.

Teatrets seneste forestilling Haabet, der er handler om Danmarks tid som slavehandlende nation, har fået gode anmeldelser med undervejs på danmarksturnéen. Derudover har der været en enorm interesse for teatrets kommende nytårsforestilling, 90-års fødselsdagen, som er baseret på de velkendt, komisk sketch.

I løbet af november har hundredvis af tilskuere været inde og se Haabet. Først havde forestillingen premiere på teatret i Haderslev. Efterfølgende har de medvirkende taget forestillingen med på turné rundt omkring i landet, hvor den er blevet opført på forskellige teatre og scener.

Teatret Møllens nytårsforestilling 90-års fødselsdagen er frit baseret på den velkendte komediesketch af samme navn, der bliver sendt hver nytårsaften på Danmarks Radio kort før midnat. Teatret Møllens udgave bliver en parodi, der forsøger at genskabe den originale sketch, hvor alt selvfølgelig går galt.

Haabet opføres som ekstraforestilling den 8. december, mens 90-års fødselsdagen opføres som ekstraforestilling den 29. december – hvor forestillingen tilmed har premiere.

Previous articleTo forfattere debuterer som radiodramatikere live i Kødbyen
Next articleFede Dorit er klar med årets julesang