The Copenhagen Theatre Circle sætter Brexit i nyt lys

the queens new border
Foto: CTC

The Copenhagen Theatre Circle (CTC) kan nu præsentere sin efterårsproduktion, The Queens New Border. Oplev en forestilling med en masse politisk satire, når CTC inviterer publikum med ind på en byggeplads ved den nordirske grænse, lige idet konsekvenserne af Brexit begynder at indfinde sig.

Kærlighed, bedrag og Jaffa-kager

Forestillingen er skrevet af Alun Thomas. Alun Thomas har tilbragt hele sit arbejdsliv som ingeniør og er en verdenskendt ekspert i tunneldesign. Han er fra Nordirland og elsker en god kop te og en Jaffa-kage. The Queens New Border udstråler en smittende energi fra en forfatter, der er inspireret af de emner, der ligger hans hjerte nærmest.

Historien følger den absurde og kaotiske konstruktion af installationerne af den nye grænsekontrol. Forestillingen kaster således lys over mere seriøse emner og personlige kampe, og berører universelle temaer som kærlighed, bedrag, fodbold, mord og ikke mindst Jaffa-kager.

Overskyggende for dramaet er de meget reelle konsekvenser af Brexit for livet i Nordirland, og de omvæltninger der sker for landets befolkning.

The Queens New Border information

Forestillingen har premiere onsdag den 14. september kl. 19:00 og spiller til og med søndag den 18. september 2022 i Biblioteket, et kulturelt knudepunkt for forestillinger og kreative værksteder i Nordvest, København.

Efter forestillingen torsdag den 15. september vil der være en paneldebat, for at udforske nogle af stykkets temaer.

Bestil dine billetter hurtigst muligt, så du kan sikre dig din plads på publikumsrækkerne, da mange af forestillingerne hurtigt bliver udsolgt! Køb billetter her

Om Copenhagen Theatre Circle

Den engelsktalende gruppe af teaterentusiaster har siden 1968 forsynet det københavnske publikum med drama og teater af høj kvalitet på engelsk. Gruppen præsenterer hvert år tre sceneopsætninger for det brede publikum og er vært for skuespillæsninger, Open Stage-arrangementer og alverdens andre teaterforestillinger og skuespilrelaterede begivenheder i løbet af sæsonen.

Previous articlePRIDE: Forestillingen Mobbedreng sætter mobning i nyt perspektiv
Next articleReumert vinder indtager Den Ny Opera med Wagners SIEGFRIED