HISTORY OF SEXUALITY: Forestilling der italesætter det, vi holder for os selv

foto: Åsa Lieberath

Aktuel og ublufærdig skildring af emnet sex i forestillingen HISTORY OF SEXUALITY kommer nu til København.
Performancekunstnerne Annika B. Lewis og Andreas Constantinou udfolder deres egen seksualitets historier som levende arkiv for øjnene af publikum. Iført alt fra ingenting til kanin-, bjørne-, og vamsede sexmonster-kostumer tager de dig med på en vild tur gennem historierne med en opfordring til hver enkelt om at tage magten over sex tilbage: Let’s talk about sex!
HISTORY OF SEXUALITY får københavnspremiere d. 22. juni på FÅR302.

Forestillingen er produceret af Kassandra Production. Corona-nedlukning forhindrede forestillingen først på året, men nu kan Kassandra Production’s leder, Annika B. Lewis, og The Genderhouse Festivals Andreas Constantinou opleves på scenen, hvor de vil tage publikum med på en gør-det-selv-rejse gennem deres forskellige seksualiteters historie.
Sex og sexualitet er en del af alle væsner, men alligevel kan det være svært at tale åbent og ærligt om. Hvilket HISTORY OF SEXUALITY intenderer at råde bod på. Forestillingen er produceret i samarbejde med Bora Bora, The Genderhouse Festival og Teater FÅR 302.

Sex set fra flere sider

“Fra den spirende seksualitets uskyldige leg, til “den første gang”. Fra ungdommens umættelige sex-drive til et selvvalgt, midlertidigt cølibat. Fra tabu, skam og frygt til udfoldelsen af en selvstændig identitet og seksualitet; vi kommer forbi det hele i HISTORY OF SEXUALITY på en næsten Monty Pythonsk måde,” fortæller Annika Lewis og fortsætter:

Iført blandt andet fantasifulde kanin-, bjørne-, og sexmonster-kostumer og med diktafonen som trofast følgesvend, skaber vi et underligt, arbejdende værksted, hvor vi forsøger at arkivere hver vores historier, mens publikum kan gå rundt eller sidde på puder rundt om os på gulvet. Selv om vi på scenen for eksempel kommer til at udfolde os som sexmonstrene og meget andet, så inviterer vi ind i et rum, hvor der måske netop på grund af det groteske og det humoristiske endelig bliver frihed til at tale om alt det dér hanky panky, vi alle sammen laver! “Let’s talk about sex“, siger Annika Lewis med eftertryk og et ekko af Salt’n’Pepas megahit med netop den titel.

HISTORY OF SEXUALITY spiller på FÅR302 i København fra d. 22-29 juni. Du kan læse mere og købe billetter her

Previous articleNørrebro Teater løfter sløret for sæson 2022/23
Next articleBueskydning og broderskabet sættes på prøve i DOIS