THE PHANTOM OF THE OPERA runder 50.000 billetter i forsalg

FOTO: Phantom of The Opera © Pressefoto

På fredag den 21. september er der endnu engang premiere på verdens mest populære og mest ekstravagante musical, The Phantom of the Opera på Det Ny Teater. Publikumssuccesen har allerede solgt 50.000 billetter i forsalg, og samlet set er der nu solgt knap 700.000 billetter, siden The Phantom of the Opera fik danmarkspremiere på Det Ny Teater i september 2000.

Fantomet spilles af Tomas Ambt Kofod, der tidligere har spillet rollen som Raoul, Grev de Chagny i mere end 500 opførelser af The Phantom of the Opera på Det Ny Teater. Han spillede Fantomet i Love Never Dies (efterfølgeren til The Phantom of the Opera på Det Ny Teater), og har mange andre store musicalroller bag sig på Det Ny Teater, bl.a. Udyret i Beauty and the Beast, Che i Evita, hans Reumert-nominerede pragtpræstation som Jekyll/Hyde og senest som Billy Flynn i Chicago.

The Phantom of the Opera, der er komponeret af Andrew Lloyd Webber, er en romantisk og dramatisk historie, der udspiller sig i Pariseroperaen i slutningen af 1800-tallet. Forestillingen er Forestillingen blev i 1986 uropført i London, hvor den fortsat spiller.

Billetter til The Phantom of the Opera kan købes via Det Ny Teaters billetkontor og på BILLETnet tlf. 70 15 65 65.

Previous article‘Jonas-brother’ bag ny forestilling med stjernespækket cast
Next articleTeam Teatret inviterer til eksperimenterede teater med blankt manuskript