‘The Phantom of the Opera’ vender tilbage på Det Ny Teater

The Phantom of the Opera, Det Ny Teater, teater, fantom
FOTO: Det Ny Teaters seneste produktion af The Phantom of the Opera ©Rolf Konow

Dansk teaterhistories største publikumssucces, The Phantom of the Opera, vender endnu en gang tilbage på Det Ny Teater og får repremiere den 21. september.

Rollen som fantomet skal spilles af Tomas Ambt Kofod, som tidligere har fremført rollen som fantomet i ‘Love Never Dies’, opfølgeren til ‘The Phantom of the Opera’. Derudover skal Kofod også medvirke i genopsætningen af succesmusicalen ‘Lyset over Skagen’.

Skuespiller Christian Lund, der i øjeblikket medvirker i ‘The Book of Mormon’, skal spille Raoul og Louise Fribo har rollen som Carlotta. På scenen medvirker i alt over 100 sangere, skuespillere, balletdansere, musikere og teknikere og er derfor det største musicalensemble i Danmark nogensinde.

På West End såvel som Broadway har The Phantom of the Opera skrevet teaterhistorie ved at være den længst spillende musical. Musicalen blev i uropført i London i 1986, hvor forestillingen fortsat spiller. 2 år senere fik den premiere på Broadway, hvor den også fortsat spiller.

I september 2000 fik forestillingen danmarkspremiere på Det Ny Teater og blev genopsat i 2009. Billetsalget til den kommende opførelse af The Phantom of the Opera starter på onsdag den 25. april, og du kan læse mere om musicalen her.

Previous articleSuccesmusicalen ‘Lyset over Skagen’ genopsættes
Next articleRasmus Botoft spiller en af verdenslitteraturens store figurer