Verdens sjoveste musical? Oplev THE PRODUCERS!

THE PRODUCERS, Det Ny Teater
Fra venstre: Michael Carøe, Preben Kristensen, Sebastian Harris, Asger Reher og Andrea Ulvenstål. Fotokreditering: Det Ny Teater ©.

Er du klar til at opleve verdens sjoveste musical? Nu kommer den mest prisvindende musical THE PRODUCERS i en stor opsætning på Det Ny Teater, som får premiere den 22. september 2022.

For 16 år siden blev THE PRODUCERS opvist på Det Ny Teater for første gang – her blev publikum og anmelderne blæst omkuld, og musicalen solgte over 100.000 billetter. Hvis ikke du fik muligheden dengang, så får du den nu – men gør dig klar til at blive krænket i en herlig politisk ukorrekt musical.

De vil producere Broadways største flop

Den fallerede teaterproducent Max Bialystock finder sammen med sin neurotiske revisor Leo Bloom en vej til hurtige penge. Ved at skabe Broadways største flop kan de tjene en formue. De rejser to mio. dollars fra ældre, velhavende damer, og ved kun at bruge en brøkdel af pengene på forestillingen, kan de stikke af med resten. De finder det værste tænkelige manuskript: Forår For Hitler, skrevet af den kuleskøre tyske nazist Franz Liebkind. De hyrer Broadways mest uduelige instruktør Roger de Bris og engagerer en række talentløse skuespillere. Det kan simpelthen ikke gå galt. Eller kan det?

En stjernebesat opsætning

I glansrollen som Max Bialystock vender Preben Kristensen tilbage. Han fik en perlerække af de bedste anmeldelser i sin karriere, og nu genbesøger han én af sine helt store succeser. Ny i rollen som Leo Bloom er Sebastian Harris, der efter en årrække med biroller på Det Ny Teater nu lander sin første hovedrolle. Som Franz Liebkind kan publikum glæde sig til at opleve Asger Reher, mens den dansktalende, tysk-uddannede Alexandra-Yoana Alexandrova får debut i Danmark som den langbenede sekretær Ulla. I rollen som instruktøren Roger de Bris, er der et stort comeback til Michael Carøe, som medvirker i en teaterforestilling for første gang i over 20 år. I alt er der over 80 medvirkende på og bag scenen.

Mest prisvindende Broadway-forestilling nogensinde

THE PRODUCERS er baseret på Mel Brooks’ Oscar-vindende film af samme navn med den danske undertitel “Forår For Hitler”. Forestillingen er Broadway-historiens mest prisvindende teaterforestilling nogensinde med 12 Tony Awards, og den har trukket fulde huse over hele verden – fra Sydney, Seoul og Tokyo til Buenos Aires, Tel Aviv, Paris og London.

For yderligere information, se her.

Previous articleMusikalsk opgør med individualismen på Teater Katapult
Next articleOdense Teater præsenterer William Shakespeares “War of the Roses”