THE WAVE OF SHIT indtager Husets Teater

The wave of shit
Foto: Anika Lori

Husets Teater præsenterer urpremiere d. 10. juni på ny dansk dramatik THE WAVE OF SHIT, der harcelerer over alt lortet i verden – alle idioterne omkring os, verdens ledere, på dagligdagen, og ikke mindst på os selv og vores indre kloak.

Forestillingen er en tour de force i foragt og uforståenhed – her med galpende tekstblokke af rytmisk ’slåen-ud-efter’ og ’shit-namecalling’ af verdens og menneskets morale.

Humoren formidler hverdagens desperation

THE WAVE OF SHIT er et nyskrevet stykke dramatik af dramatiker Caroline Malling Jørgensen. Caroline er uddannet fra Dramatikeruddannelsen ved Århus Teater (2006-2010). Hun fik
allerede sin dramatikerdebut i 2005 med stykket ”STOL PÅ ALICE” på Teater Katapult i Århus. I 2013 modtog hun Danske Dramatikeres Talentpris for teksten ”BAG HEGNET”. I THE WAVE OF SHIT på Husets Teater dykkes der ifølge Caroline ned i et vaskeægte brokkemanifest, hvor humoren igen formidler desperationen i hverdagen.

Skal vække oprørskhed hos publikum

Instruktør på stykket, Maria K. Sunesen, har bl.a. instrueret forestillinger som ”MANNIG ER FRI” (2018) på Mungo Park og ”MED MIG SELV I MINE EGNE ARME” (2019) på Østerbro Teater. Hun nævner, at THE WAVE OF SHIT er særligt aktuel, da den spejler vores tid lige nu og forhåbentligt også kommer til at vække noget genkendelighed og oprørskhed hos sit publikum.

”Forestillingen er en farce i et skævt køkken, et superteatralsk ’gameshow’ og en vred punkkoncert i en hyper-realistisk setting med ordet i højsædet. Vores hovedperson er lukket inde, konfronteret med sin egen middelmådighed, med informationssamfundets problemer og forventninger og med mennesker omkring sig, som hun/han ikke selv har valgt. Med en kæmpe skriveblokering på tværs, vælter det ud af forfatteren med tabuer, beskyldninger og indignation på en absurd og ekstremt underholdende vis. For kampen for at være et tolerant, kærligt, oplyst menneske – og i det hele taget en god samfundsborger – kan virke uoverstigelig, når man bare føler sig middelmådig,” udtaler instruktøren.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Previous articleTeater Grob inviterer til festival for ny international dramatik
Next articleNordens største kærlighedsscener foregår i IKEA