Glamrock & erotik: The Rocky Horror Show kommer til Odense Teater

The Rocky Horror Show © Per Arnesen

Fra 3. maj – 15. juni 2019 kan THE ROCKY HORROR SHOW opleves på Aarhus Teater, men kultmusicalen er ikke færdig med at danse i plateausko – og tager derfor turen forbi Odense i april, 2020.

THE ROCKY HORROR SHOW, der er skabt af Richard O’Brien i 1973, er en djævelsk underholdende hyldest til science fiction og morsomme b-gyserfilm. I handlingen møder vi parret Brad og Janet, som farer vild i en mørk skov, og strander på et mindre slot, hvor de bliver modtaget af den skumle butler med pukkelryg, Riff Raff. På slottet bor den gale videnskabsmand Dr. Frank-N-Furter, som i ægte Frankenstein-stil afslører sit nykreerede monster, den platinblonde, glamrocker Rocky Horror.

Erotikken er ikke til at komme udenom, når Dr. Frank-N-Furter kommer til syne i dameundertøj, netstrømper, rød læbestift og goth makeup, og får det unge par til at besvime under sangen ”Sweet Transvestite”. Der bliver leget med forskellige seksualiteter med tydeligere referencer til 70’ernes glamrock-idoler som David Bowie og Marc Bolan. Du kan ligeledes forvente masser af 50’er rockability med hitperlerne som: ”Time warp”, ”Touch-A-Touch-A-Touch-A-TouchMe”, ”Hot Patootie – Bless My Soul”, og ”Dammit, Janet!”.

THE ROCKY HORROR SHOW på Odense Teater kan opleves fra 25. april – 6. juni 2020. Mere information og billetkøb findes her.

Previous articleKonkurrence: Vind billetter til Prinsen af Egypten
Next articleTarzan svinger videre i de københavnske lianer