Thomas Bo Larsen i rollen som Stewart Stardust

FOTO: Stewart Stardust ©Pressefoto

Langkjær Entertainment og Live Nation har for nyligt offentliggjort, at det bliver Thomas Bo Larsen, som får rollen som den alkoholiserede bolværksmatros Stewart Stardust i forårets store musical TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL.

Anders Matthesens ikoniserede kultfigur Stewart Stardust er især kendt fra julekalenderen Jul på Vesterbro og radiofølgetronen og tegnefilmen Terkel i Knibe. Nu får den fulde grandonkel også en markant rolle i musicalen.

”Vi er vildt glade for Thomas Bo Larsens ”ja”. Thomas har den der naturlige gavflabethed, der gør ham yderst oplagt til rollen som Stewart Stardust”, siger Executive Kreative Producent, Thomas Langkjær, fra Langkjær Entertainment.

Men det bliver ikke en 100% kopi af Anders Matthesens figur, som Thomas Bo Larsen kommer til at spille. Thomas Bo Larsen har en lang række roller som småkriminel drengerøv med i bagagen, og derfor er der ingen tvivl om, at han med stor sandsynlighed kommer til at spille en overbevisende Stewart Stardust.

Thomas Langkjær fortsætter: ”Men Thomas er samtidig en fantastisk dygtig og karismatisk skuespiller, så han kommer ikke til at lave en 100% kopi af Anders Matthesens figur, men vil fremelske sin version af Stewart Stardust tilsat Thomas Bo Larsens særlige charme og vildskab”

Terkel – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal den 14. februar 2019. Køb dine billetter her.

Previous articleBoyband-stjerne med i hitmusical
Next articleGakket børneteater har premiere på Det Lille Teater