Thomas Bo Larsen i spidsen for ny Pelle Erobreren-forestilling

Pelle Erobreren, teater, Østre Gasværk Teater, forestilling, Thomas Bo Larsen
FOTO: Pelle Erobreren ©Natascha Rydvald

Pelle Erobreren er navnet på Martin Andersen Nexøs berømte roman om, hvordan vores velfærdssamfund udviklede sig som en drøm om gode vilkår for alle. Det er fortællingen om en dreng, der udfordrer sin skæbne, og hvis far ønsker et bedre liv for sin søn, end han selv har haft. Denne klassiske fortælling bliver nu til en ny forestilling på Østre Gasværk Teater.

Her står Thomas Bo Larsen i spidsen som Pelles far, der sammen med andre kendte skuespillere som Kaya Brüel, Bjarne Henriksen og Kristian Halken skaber en fortælling med ord, musik, sange og billeder.

Pelle Erobreren er instrueret af Kasper Holten, der er bedst kendt inden for operaverdenen bl.a. som tidligere operachef på Det Kongelige Teater og på Royal Opera House i London. Nu har han dog valgt at udvide paletten, først som instruktør på den aktuelle og populære musical The Book of Mormon, og nu som instruktør på Pelle Erobreren. Han har dog ikke helt givet afkald på operaen, da han den 24. marts er aktuel med Verdis værk ‘Rigoletto’ i Malmø.

Pelle Erobreren bliver åbningsforestillingen i det nyrenoverede gasværk og har premiere den 25. oktober. Du kan læse mere og finde billetter her.

Previous articleVenskab og loyalitet er temaer i Reumert-vindende ungdomsteater
Next articleKasper Holten opsætter Verdis ‘Rigoletto’ på Malmö Opera