Tina Turner,
FOTO: Tina Turner til pressearrangement ©Scanpix

Den 17. april havde musicalen Tina om den Grammy-vindende sangerinde Tina Turner verdenspremiere på West End. Musicalen bliver opført på the Aldwych Theatre. Det skriver Playbill.

Hovedrollen som Turner bliver fremført af skuespilleren Adrienne Warren, der er et kendt ansigt inden for scenekunsten. Hendes Broadway-debut var i rollen som Danielle i musicalen ‘Bring It On’ i 2012, og i 2016 blev hun Tony-nomineret for sin rolle i Broadway-musicalen ‘Shuffle Along, or the Making of the Musical Sensation of 1921 and All That Followed’.

Musicalen tager udgangpunkt i Turners rejse fra hendes begyndelse i Nutbush, Tennessee, til hendes transformation som global dronning af rock’n’roll.

Musicalen begyndte forpremierer den 21. marts og spiller frem til oktober. På rollen kan man udover Warren opleve Kobna Holdbrooj-Smith som Ike Turner og Madeline Appiah som Turners mor, Zelma Bullock. Musicalen bliver instrueret af Phyllida Lloyd, der ud over teater har instrueret filmene ‘Mamma Mia! The Movie’ og ‘Jernladyen’. Du kan læse mere om Tina og købe billetter til musicalen via dette link.

Tidligere artikelTo nye europæiske danseforestillinger indtager Bora Bora
Næste artikelOplev når litteratur og scenekunst forenes på Husets Teater