To nye navne på rollelisten til Sanne – The Musical

Mathilde Norholt
Mathilde Norholt © Steen Evald

Tilbage i marts blev der sat navne og ansigter på de tre kvinder, der skal portrættere Sanne Salomonsen i tre aldre i Sanne – The Musical. Resten af rollelisten bliver løbende offentliggjort, og nu er sløret løftet for to nye navne – det ene i rollen som Lis Sørensen.

Når Sanne – The Musical får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal 19. september 2019, bliver det nemlig med skuespiller Mathilde Norholt i rollen som Sannes veninde og bandkollega Lis Sørensen. Lis Sørensen og Sanne Salomonsen har krydset hinandens veje utallige gange, eksempelvis i Anne Linnet Band, ligesom de har medvirket på hinandens soloplader og har samarbejdet om flere af deres allerstørste hits.

Mathilde Norholt har gennem årene spillet med i en lang række spillefilm og tv-serier. Fra 2014 til 2016 spillede hovedrollen som Baby i The One and Only Musical Teaters opsætning af Dirty Dancing. Nu venter der hende en stor udfordring i rollen som én af Danmarks andre store rockmamas.

Reumert-talent spiller Sannes eksmand

Rollen som Bo Stief, den verdenskendte jazzmusiker og komponist, som var gift med Sanne Salomonsen fra 1975-1980, skal spilles af talentet Joakim Tranbjerg. Joakim Tranbjerg er 4. års studerende ved Den Danske Scenekunstskole i Odense. Han fik sit store gennembrud som Rasmus Seebach i Fredericia Teaters anmelderroste musical Seebach, som også indbragte ham Reumert Talentpris i 2018.

Sanne – The Musical får premiere den 19. september 2019 i Tivolis Koncertsal i København. I løbet af efteråret kommer forestillingen forbi Vejle, Odense, Aalborg og Holstebro, inden den slutter af i Musikhuset i Aarhus den 15. december 2019. Mere information om forestillingen samt billetkøb kan findes her.

Previous articleNy teaterversion af Skønheden & Udyret for hele familien
Next articleFredericia Teater præsenterer musicalhits i nyt format