Foto: Nikoline Grinsted

Den prisvindende forestilling PUTIN WATCHES ME WHILE I HAVE SEX, kan opleves på Teater Katapult på Godsbanen den 20.-22. september 2022.

Iscenesættelse af macho-manden

I PUTIN WATCHES ME WHILE I HAVE SEX har David fra salgs-afdelingen svært ved at leve op til omverdenens krav til at være en rigtig mande-mand. Med kig til Putins iscenesatte image som den ultimative macho-mand begynder David at skabe sin egen verden.

Forestillingen, som vandt Udviklingsprisen på scenekunstfestivalen QuongaFest 2021, spørger: Kan man udleve en fantasi, hvor man er i en rolle og samtidig være sig selv? Har Putin nogensinde googlet :“Hvorfor kan jeg ikke få udløsning?” Tænker kvinder kun på sex?

Det er nogle af de meget direkte spørgsmål, der stilles i den tragikomiske fortælling, der går i kødet på giftig maskulinitet. PUTIN WATCHES ME WHILE I HAVE SEX er udviklet af dramaturgerne Nikoline Grinsted og Emma Asmussen. Deres inspiration kom under en rejse til Rusland, hvor de oplevede statens iscenesættelse af Putin som et maskulint symbol.

Forestillingen sætter spørgsmålstegn ved den iscenesatte hyldest af “den stærke mand” uden refleksion over mandens handlinger. Den behandler forholdet mellem køn og maskulinitet i samtiden og ikke mindst: Identitet i en digital tidsalder præget af sociale medier.

Foto: Mette Iversen

Bliv en Putin!

I forestillingen møder vi David fra salgsafdelingen. En ung og sårbar mand, der – som så mange andre – kæmper med en nagende fornemmelse af, at han ikke er og aldrig vil blive god nok. At han ikke helt passer ind i den hyper-seksualiserede verden, han lever i. At han ikke er sexet nok, social nok, ambitiøs eller karakterstærk nok. Modsat sin formfuldendte kæreste Camilla går David mere i et med væggen. Han er bare David, David fra salgsafdelingen.

Men hvorfor skal David acceptere en verden, hvor han ikke er god nok, når han kan skabe sin egen? En verden hvor alle hans fejl og mangler kan forsvinde som dug for solen, hvis bare han bliver en stærk mand. En mand med magt og muskler. En frygtet mand. En mande-mand. En Putin!

Holdet bag

Instruktører: Emma Asmussen og Nikoline Grinsted 

Medvirkende: Asger Viggo Korreman Nielsen, Vanessa Schmidt Bachmann og Emma Asmussen

Dramatiker: Emma Asmussen 

Dramaturg: Nikoline Grinsted

Varighed: 50 min

Den anbefalede aldersgrænse for forestillingen er fra 15 år. Forestillingen spiller på dansk.

Forestillingen spiller den 20.-22. september kl. 20.00 på Teater Katapult på Godsbanen.

Find mere information og køb dine billetter her.

Tidligere artikelEugenio Barbas sidste premiere med Odin Teatrets ensemble
Næste artikelIntet er aftalt i SPECIALKLASSENS nye comedyshow