Transkønnet skønhed er i fokus på Bora Bora

71Bodies 1Dance © Ursula Kaufmann

Bora Bora inviterer 6. og 7. februar indenfor til både kraftfuld danse-soloperformance, fotoudstilling og kunstinstallation. Den spanske koreograf og danser Daniel Mariblanca fortolker i 71Bodies 1Dance 71 transkønnede kroppe for at vise nye måder at værdsætte skønhed på og skabe lyst og længsel.

Så snart du træder ind ad døren på Bora Bora den 6. og 7. februar starter oplevelsen 71Bodies 1Dance. I foyeren kan du kigge ind i en række sorte kasser med forskellige videoer og deltage i et øjeblik i af en transkøn-persons liv. Derefter oplever du en stærk, fysisk danseperformance på scenen med den transkønnede spanske danser og koreograf Daniel Mariblanca. Det hele rundes af med en fotoudstilling med portrætter af de 71 europæiske transkøn-personer, som netop er blevet fortolket i danseforestillingen.

Daniel Mariblanca har skabt 71Bodies 1Dance i samarbejde med fotografen Mar C. Llop og filmskaberen Ursula Kaufmann, og sammen stiller de nogle af de væsentlige spørgsmål omkring køn og seksuel orientering. For Daniel Mariblanca er 71Bodies 1Dance et dybt personligt projekt.

“Det føltes så befriende at komme ud og åbne mit hjerte for mennesker omkring mig. Jeg kunne ikke lyve mere for mig selv mere. Jeg havde megen tvivl og frygt for at komme ud af skabet. For at blive diskrimineret eller afvist af min familie, min partner eller mine venner. Jeg frygtede at miste mit job og var bekymret over, hvordan min åbenhed ville påvirke min fremtid,” fortæller han. 

71Bodies 1Dance kan opleves på Bora Bora i Aarhus den 6. og 7. februar. Mere info samt billetkøb kan findes her.

Previous articleMorsø Gymnasium og Limfjordsteatret åbner helt nyt Drama College
Next articleAKT1 går til scenen på Aveny-T