Tre ekstra chancer for at opleve Lyden af de skuldre vi står på

Lyden af de skuldre vi står på

Efterspørgslen har været stor på billetter til Aarhus Teaters repremiere på teaterkoncerten LYDEN AF DE SKULDRE VI STÅR PÅ.

Den står 31. januar og skulle efter planen spille til 7. marts. Men den dobbelt Reumert-vindende teaterkoncert er så efterspurgt, at man allerede har sat tre ekstra spilledage på. Publikum kan således bestille adgangsregn til forestillinger den 10, 11, og 12. marts.

“Med de fantastiske anmeldelser i 2017, hvor Lyden af de skuldre vi står på havde urpremiere, en udsolgt spilleperiode og to fornemme Reumert-priser for Årets musical/musikteater og årets scenedesign 2018 havde vi da en god fornemmelse, nu hvor vi genopsætter forestillingen. Men at forsalget ville gå så godt så tidligt, er kommet bag på os”, siger teaterdirektør Allan Aagaard.

Simon Kvamm giver sangskatten nyt liv

Teaterkoncerten er Simon Kvamms remix af den danske sangskat. Sammen med musiker Marie Koldkjær Højlund har Nephew-sangeren givet nyt liv til de sange og salmer, vi bærer i os – fra vi bliver født, til vi tager herfra: “Dejlig er jorden”, “I skovens dybe stille ro”, “Du danske sommer”, “Septembers himmel er så blå”, “Solen er så rød, mor” – og mange, mange flere.

Castet på LYDEN AF DE SKULDRE VI STÅR PÅ er i grove træk identisk med urpremieren i 2017. Dog træder Mark Linn ind i stedet for Jacob Madsen Kvols og Nanna Bøttcher i stedet for Mette Døssing.

Teaterkoncerten LYDEN AF DE SKULDRE VI STÅR PÅ spiller på Aarhus Teater fra den 31. januar.

Læs mere om teaterkoncerten og bestil billetter her

Previous articleSe teenage vreden syde i TATOVERING på Mungo Park
Next articleKom til klimavej-fest med Svalegangens United Change