Tre kommende familieforestillinger på Odsherred Teater

Barnevognen, Odsherred Teater, familieforestilling
FOTO: Barnevognen ©Odsherred Teater

Odsherred Teater har i de kommende to måneder premiere på tre familieforestillinger, der henvender sig til børn i forskellige aldre:

Barnevognen handler om en stor, rød vogn, der kan mere end de fleste barnevogne. Vognen bliver kørt af damen i den grønne kjole, der fortæller historier, mens musikken tryller billeder frem. Forestillingen spiller søndag den 11. marts kl. 14.00 og er for de helt små i alderen 1,5-4 år. Køb billetter her.

To i et hus med en mus, Odsherred Teater, familieforestilling
FOTO: To i et hus med en mus ©Odsherred Teater

To i et hus med en mus er en musikalsk historie om Mabel og Betty, der er bedste venner, men med sådan et venskab følger også vanskeligheder. Heldigvis har de en mus, der finder på noget, så balladen får en lykkelig udgang. Forestillingen spiller søndag den 8. april kl. 14.00 og henvender sig til børn i alderen 2-6 år. Køb billetter her.

Kender du Malou, Odsherred Teater, familieforestilling
FOTO: Kender du Malou? ©Odsherred Teater

Kender du Malou? er for de lidt ældre børn i alderen 9-12 år og sætter fokus på den vanskelige tid lige før teenagealderen, hvor især kærlighed og venskab fylder meget. Forestillingen spiller lørdag den 14. april og er en samproduktion med Teatret Fair Play. Køb billetter her.

Previous articleAnmelderne er vilde med Nanna Cecilie Bangs nye stykke
Next articleBilledgalleri: Første kig på forestillingen ‘Cyrano’