Tre musicals du skal se i efteråret

FOTO: Djævelens Lærling © Pressefoto

Selvom temperaturen falder, næserne bliver røde og dagene bliver korte, så er der absolut ingen grund til at blive hjemme. Efteråret byder nemlig også på mange spændende og flotte musicals, og nedenfor kan du læse om tre af dem.

DJÆVELENS LÆRLING:

Den artige dreng, Filip Engell, ender ved et uheld i helvede. Her skal han oplæres som Djævelens arvtager. Han får dog en veninde, der hedder Satina, og de kommer på sporet af et plot mod Djævelen, som hvirvler dem ind i et spind af forelskelse, kærlighed og jalousi, der tvinger Filips dybt begravede skyggesider frem i lyset.

I musicalen vil der være et liveorkester bestående af 7 mand. Efter spilleperioden tager Djævelens Lærling på danmarksturné til Aalborg, Aarhus og Herning. Læs mere om musicalen og køb billetter her.

OLIVER!

Mange kender måske historien om Oliver Twist – den fattige og forældreløse dreng, Oliver, der undslipper et liv under forfærdelige forhold og optages af en tyvebande. I efterårsferien samles 50 voksne og unge på scenen for at synge, danse og dramatisere sig gennem den rørende fortælling.

Rearview Teater opfører musicalen Oliver! på Musikteatret Albertslund fra den 12.-24. oktober. Du kan købe billetter til Oliver! her.

DISNEYS TARZAN:

De fleste kender nok Edgar Rice Burroughs historie om menneskebarnet Tarzan, der vokser op i en vestafrikansk regnskov hos en stor gorillafamilie.

Nu kan historien atter opleves i en musicalversion på Fredericia Teater, hvor Disneys Musical TARZAN har danmarkspremiere nu på fredag den 5. oktober 2018. Læs mere og find billetter på http://www.fredericiateater.dk/tarzan/

 

Previous articleHit musical synger på sidste vers på Broadway
Next articleTeater-thriller på Teater Grob