Mungo Park i Allerød inviterer igen til gæstespil. I den kommende efterårssæson kan du se frem til tre nye gæstespil: PIGEN MED BOMBERNE, MADELEINE OG DRØMMENE og TVIND “THE MUSICAL”. De har premiere henholdsvis den 27. oktober, den 12. november og den 29. november.

Om PIGEN MED BOMBERNE

Den 27. oktober slår Mungo Park dørene op for forestillingen PIGEN MED BOMBERNE. PIGEN MED BOMBERNE er naboens datter. En pige som sidder og planlægger at bombe sin skole og et storcenter. Hun kommer pludseligt fra en blind vinkel, ingen kunne forudse det og nu prøver alle at forstå det og forklare det.

PIGEN MED BOMBERNE er fragmenter af mange forskellige historier om en pige. De er ikke sket i virkeligheden. Og det er heller ikke pigen som er hovedpersonen, men alle os andre der prøver at forstå hende.
For hvad sker der med os, når vi mister orienteringen og skal frygte det vi troede var allermest trygt og ufarligt?

Forestillingen er den kontroversielle instruktør Tue Bierings nyeste efter Dark Noon og de Reumert-vindende succeser ROCKY! og IMOD ALLE ODDS.

Om MADELEINE OG DRØMMENE

Premiere får denne forestillingen ligger den 12. november.

Hvordan kommer man sig som menneske over et helt uforståeligt tab. At miste et barn. Den efterfølgende altoverskyggende sorg, mens skylden gnaver. Hvordan giver man nogensinde slip? Eller kan man overhovedet det?

Madeleine og Drømmene er inspireret af sagen om Madeleine McCanns forsvinden og er skrevet til Kolding Egnsteater af den anmelderroste dramatiker Jokum Rohde.

I forestillingen kæmper forældrene med traumet over deres datters forsvinding, som i form af skyggefigurer og drømme forsøger at overtage deres liv.

For at genfinde deres datter Madeleine opsøger forældrene den mystiske Dr. Mysterioso, der med hypnose sender dem på en rejse ned i underbevidstheden. Her møder de video-distributøren Johnny Marlowe, mærkelige væsner, paradoksale mordanklager og selvransagende anger – alt sammen brænde på bålet i kampen mellem at gå til grunde eller give slip.

Forestillingen Madeleine og Drømmene er en dybde-psykologisk krimi om bearbejdningen af tab og om placeringen af skyld. Et stykke der handler om det at miste, at elske og at føle skyld.

Om TVIND “THE MUSICAL”

På Mungo Park kan du opleve premieren på Tvind “The Muscial” den 29. november.

Året er 1972 – USA’s præsident, Richard Nixon, besøger Kina og møder Mao Zedong. Mogens Glistrup stifter Fremskridtspartiet. Roskilde Universitetscenter (RUC) åbner. Anker Jørgensen bliver statsminister; Danmark siger ”JA” til EF; Bowie udgiver Ziggy Stardust, og i biograferne har den første Godfather-film verdenspremiere …

I årene inden har Mogens Amdi Petersen startet Den Rejsende Højskole og samme år Det Nødvendige Seminarium, der senere skal blive til det verdensomspændende imperium, Tvind.

70’erne var en tid med systemændringer, tankeeksperimenter, nye undervisningsformer – en udfordring til det etablerede samfund og opfordring til radikale ændringer. Tvind var et socialt projekt i en tid, hvor man sagde Os, Vi, Sammen, i stedet for Mig, Mig, Mig. Hvor individet kun var det nødvendige tandhjul i fællesskabets maskine.

Forestillingen er ikke en dokumentarisk gennemgang af Tvinds historie med Amdi i hovedrollen. Det er heller ikke en musical i gængs forstand, men historien om en gruppe mennesker og deres udvikling i Tvind, individuelt og sammen, krydret med et udvalg af tidens politiske (slag)sange.

Læs mere om forestillingerne og deres forskellige spilletider her

 

Tidligere artikelGranhøj Dans vender tilbage til Teatret Svalegangen
Næste artikelNyt samarbejde mellem Dansehallerne og Betty Nansen Teatret