MIDT OM NATTEN
Foto: Lars Gundersen

Når MIDT OM NATTEN til sensommeren vender tilbage til de skrå brædder, efter en lang række udsættelser pga. Covid-19, bliver det med nye og erfarne kræfter på scenen. Morten Hemmingsen, der er kendt fra TV2-serien, Badehotellet indtager rollen som Arnold, mens stortalentet Nina Maria Schjødt Lybæk-Larsen bliver den nye Susan Himmelblå. Den populære musical, der bygger på Gasolins og Kim Larsens mange hits er indtil videre blevet set af mere end 100.000 publikummer. Repremieren finder sted den 4. august på Vejle Musikteater.

Fra film til scene

Morten Hemmingsen har også erfaring fra musicalverdenen fra bl.a. Skammerens Datter (Østre Gasværk) og The Sound of Music (Hedeland Teater), samt som medvirkende i både Herrens Veje, Dicte og Sygeplejeskolen. Han skal i MIDT OM NATTEN spille rollen som Arnold, Bennys barndomsven, der tidligere blev spillet af Troels Malling. Det ser den garvede skuespiller frem til.

”Gasolin er en kæmpestor del af Danmarks musikhistorie, og Midt om Natten er en ikonisk film. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at være med til at føre historien fra film til scene. Det er et stærkt hold, jeg bliver en del af, og jeg er derfor sikker på, at vi sammen kan få skabt en fantastisk forestilling,” siger Morten Hemmingsen. 

Solide kræfter på opgaven

Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen skal overtage rollen som Susan Himmelblå fra Lea Thim Harder. Den 32-årige skuespillerinde, der er uddannet fra Musicalakademiet i Fredericia og senest har modtaget klapsalver som den ’mellemste’ Sanne Salomonsen i Sanne The Musical, glæder sig til at dykke ned i den nye rolle.

“MIDT OM NATTEN musicalen er en magisk tidslomme at træde ind i – så utroligt mange gode sange og tekster bliver vakt til live på ny, formidlet af ægte mennesker gennem nærvær og følelser i en gensidig udveksling fra scenen til publikum. Sådan en oplevelse tror jeg, at vi alle sammen trænger til, og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at træde ind i Susan og lade mine ‘fifty shades of himmelblå’ komme til udtryk gennem hende,” siger Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen

Morten Hemmingsen og Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen bliver en del af et stærkt hold, der består af både rutinerede og nye performere. Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, som i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles og Rockerlederen – og desuden medvirker et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 personer.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Tidligere artikelUdviklingsplatformen for Scenekunst får ny bestyrelsesformand
Næste artikelOplev en tegnsprogstolket udgave af TROLDMANDEN FRA OZ