Udviklingsplatformen lancerer ny branchekalender for scenekunsten

Branchekalender
Foto: Udviklingsplatformen, branchekalender

Alle de vigtige frister, festivaler, Open Calls og brancheevents inden for scenekunsten samlet ét sted. Udviklingsplatformen for Scenekunst har netop lanceret en online branchekalender, der samler alle de vigtige branchefaglige datoer i scenekunstbranchen.

”Der findes ikke noget sted, hvor man som scenekunstaktør kan få et samlet overblik over alle scenekunstbranchens deadlines og branchefaglige events. Det kan man nu i vores branchekalender. Vi er glade for at kunne yde denne service for scenekunstbranchen, og håber den vil blive brugt flittigt. Jo mere den bliver brugt – jo bedre bliver den. Allerede nu giver den et godt overblik over de næste 12 måneder således, at vi i scenekunstbranchen bedre kan planlægge og koordinere vores brancherettede aktiviteter og initiativer,” siger Mikkel Harder, leder af Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Hvis du som scenekunstaktør ikke finder din festival, deadline, frist eller brancheevent i branchekalenderen kan du melde den ind til Udviklingsplatformen. Vær opmærksom på at kalenderen KUN er til aktiviteter af faglig karakter. Forestillinger og publikumsrettede events tages ikke med.

Se branchekalenderen her.

Læs mere om branchekalenderen her.

Previous articleTeatret Svalegangen udvider projektteam på UNITED CHANGE
Next articleRE:LOCATIONS bliver den første digitale teaterfestival