Foto: Miklos Szabo

Denne guide tilegner sig alle de familier, som ikke fik pakket tagboksen og drønet mod de hvide højderygge. Selvom der ikke er meget sne herhjemme, behøver familieferien ikke blive kedsommelig. Her følger Teaternyheders 6 grunde til, hvorfor de skrå brædder i København kan konkurrere med de lange planker i alperne.

1. Østre Gasværks Teater – CHARLIE OG CHOKOLADEFABRIKKEN
Kom til Østerbro og få kickstarte sukkerrusen, og oplev Roald Dahls ikoniske eventyr om mødet mellem drengen Charlie og den sære slikkonge Willy Wonka.
Alder: Fra 8 år. Læs mere og køb billetter her

2. Det Lille Teater – KOM DANS MED MIG
Instruktør Charlotte Munksø, som står bag “Okker Gokker” og “Min Mormors Gebis” går sammen med Det Lille Teater på opdagelse i kroppen. Det bliver svært at sidde stille, når Det Lille Teater præsenterer vores yngste publikummer for alt det, kroppen kan.
Alder: 2-5 år. Læs mere og køb billetter her

3. Anemonen – KOMETEN KOMMER
Et fortryllende univers skabt omkring et af Tove Janssons absolutte mesterværker. Der er både musikalske indslag, som fine scener med dukkemageri.
Alder: 6-12 år. Læs mere og køb billetter her

4. Teatret Zeppelin – MIO, MIN MIO
Astrid Lindgrens evigtgyldige fortælling om ensomhed og venskab. Om drengen Bo, der finder sin rigtige far Kongen i landet i det fjerne og kæmper mod den onde ridder Kato.
Alder: Fra 7 år. Læs mere og køb billetter her

5. AFUK Scene – 100 PCT. CIRCUS
Kan man stå på hovedet i en spand vand? Eller hænge fra loftet i sit hår? I 100 % Circus kaster to mænd i nederdele sig ud i en række eksperimenter. Nogle gange er det tydeligt, at de udnytter publikums nervøsitet og leger med salens nerver. Andre gange står det klart, at de trods deres bedste forsøg fejler.
Alder: Fra 12 år. Læs mere og køb billetter her

6. Kulturhuset Krudttønden – HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?
Nogle gange kan det bare føles svært. At være uenige. At være uvenner. At føle sig uretfærdigt behandlet. At være ked af det over, at alle de andre fra klassen skal på skiferie. Oplev en humoristisk forestilling om ensomhed og fællesskab. Om det behøver at være så svært, eller om vi kan gøre de svære ting mindre svære – sammen.
Alder: Fra 5 år. Læs mere og køb billetter her

 

 

 

Tidligere artikelSTOP START PAUSE stiller spørgsmål til et splittet samfund
Næste artikelHamletScenen inviterer profesionelle scenekunstnere til SHAKESPEAREMENTARIUM