Unik og sansemættet teateroplevelse i Glyptotekets festsal

Foto: Sarah Buthmann

Midt i det vinterkolde København vokser en varm og tryg have frem, når Glyptotekets festsal omdannes til Den Hemmelige Have i uge 7 og 8. Den Hemmelige Have giver dig følelsen af at opleve naturens helende kræfter trænge ind i din krop.

Slip verdenen og nervesystemet 

Du slipper verden uden for, og lader dig synke ind i haven – ikke bare fysisk, men dit sind får plads til at fordybe sig, og være til stede i nuet.

I haven vokser vuggende store tekstilblomster frem blandt antikke skulpturer, mens tre dansere tager dig og din familie med på rejse. Her kan du trygt lade roen sænke sig, mens du synker ned på bløde tæppeøer, og overgiver dig til duftende blomster, mystiske dansende væsner og poetisk musik, der lader dit nervesystem slippe for en stund.

En sanselig oplevelsesrejse 

I Glyptotekets festsal har koreograf MYKA, blomsterkunstner Poppykalas og musiker Di Garbi skabt en dybt sanselig og visuelt fortættet familieoplevelse for børn og voksne. Trioen har taget udgangspunkt i Frances Hodgson Burnetts bog The Secret Garden fra 1911. Med udgangspunkt i bogens tanker om havens helende kraft skabes en ordløs fortælling, hvor tre dansere bevæger sig til Di Garbis billedskabende og poetiske musik.

Den Hemmelige Have skabes som en oplevelsesrejse for familier. Forestillingen varer omkring 40 minutter, hvor publikum tages med på en rejse med levende blomster, fugle, lyde og meget andet.

Scenekunstoplevelser på højt niveau

Koreografien skabes af MYKA (My Grönholdt), et dansekompagni, som skaber magiske, æstetiske og sanselige scenekunstoplevelser. MYKA er udvalgt til Statens Kunstfonds scenekunstprogram, Den unge kunstneriske elite i 2020-2022. MYKA har specialiseret sig i at skabe magiske, æstetiske og sanselige scenekunstoplevelser på et højt kunstnerisk niveau, og har skabt et væld af værker, bl.a. Natten for babyer helt ned til 4 måneder.

Poppykalas (Thilde Maria Haukohl Kristensen) skaber med sit helt unikke blik for smukke, sanselige rum rammerne for forestillingen. Thilde er skaber af Poppykalas Floral Design Studio, hvorfra hun skaber magiske og taktile universer, der er en blanding af nysgerrighed og farvestrålende installationer.

Den Hemmelige Have bliver en unik oplevelse, der kan give ro, og fordybelse for både små børn og deres familier. Den Hemmelige Have hylder fællesskabet og naturen, og udforsker langsomheden og blødheden i installationer, koreografier og musik, der vækker alle sanserne til live og skaber en uforglemmelig oplevelse, der minder os om naturens helende kræfter.

Læs mere og køb billetterne her

 

Previous articleDen stjernespækkede TEATERKONCERT C.V. JØRGENSEN får endelig københavnsk premiere
Next articleHer er prismodtagerne fra de Danske Teaterjournalister