Verden er FUCKD – ny børneforestilling af DYNAMO

Foto: Cosmin Cirstea

DYNAMO gør sig klar til at sende en protest gennem landet, med deres nye aktivist drama FUCKD for børn og unge. Forestillingen er tænkt som en inspiration til børn og unge til at spænde ben for konkurrencestaten og har urpremiere d.22 september på DYNAMO i Odense.

Om forestillingen

FUCKD er en ny grænsesøgende forestilling for børn og unge, der kombinerer humor, alvor og akrobatik. Forestillingen er en redningsaktion for at sikre morgendagens cirkusrebeller, inden præstationsfælden klapper. Helt ned i børnehøjde stiger presset for at opnå perfektion. Det store ansvar påhviler tilsyneladende de mindste. Generation Thunberg skal være klimakrigere, karrieremennesker og gode klassekammerater allerede inden konfirmationsalderen. 

Som en service til den Danske Konkurrencestat har DYNAMO, i samarbejde med Forsknings og Undervisningsministeriets Center for Kaos og Disruption (FUCKD), skabt et hæsblæsende program, der skal lære børn, hvordan de stjæler biler, pjækker fra skole og forsvarer sig mod alt lige fra zombier til sure voksne.

Vanebrydning som hovedtema

Med vanebrydning som hovedtema følger vi fire cirkusartisters rejse gennem et postapokalyptisk klimahelvede, hvor de møder nogle af fremtidens farer såsom klima-angst, skjortekrigere og  mutant-rotte-kannibaler. 

Forestillingen er en tempofyldt og underholdende fortælling med jonglering, akrobatik og nykomponeret musik af Anders Bo Eriksen. Som sammen med artisterne, Alfred Hall Von Kriegbaum, Sónia Matos, Signild Elisabet og Rune Vadstrøm Andersen, skaber en hæsblæsende fremtidsrejse. Når verden er FUCKD kan alt ske. 

FUCKD spiller fra 22.-25. september 2022DYNAMO i Odense. Herefter kan den opleves på turné, hvor skoler har mulighed for at få den ud som en totaloplevelse for eleverne.

Køb dine billetter her.

Previous articleOplev datidens dating-verden i DEN VÆGELSINDEDE
Next articleDen Jyske Opera præsenterer dobbeltopera-thrilleren LA VENDETTA / I PAGLIACCI