Verdensberømt præsidentpar bliver til Broadway-stykke

FOTO © Joshua Lott / The New York Times

En musical om Hilary og Bill Clinton ser dagens lys på Broadway til næste forår. Forestillingen handler om den tidligere førstedame i den første halvdel af 2008, hvor hun forsøger at redde sin skrantende præsidentkampagne. Hilary and Clinton har premiere den 18. april 2019.

Det bliver den Tony-vindende og Oscar-nominerede skuespiller Laurie Metcalf, der skal portrættere Hilary Clinton. Det bliver John Lithgow, der tidligere har været nomineret til seks Tonys og vundet to af dem, skal spille den tidligere præsident og Hilarys mand, Bill Clinton. Lithgow vandt sidste år en Emmy for hans portræt af Winston Churchill i Netflix-serien ‘The Crown’.

I Hilary and Clinton er Bill uenig med Hilarys kampagneleder om, hvor meget han skal inddrages i hustruens kampagne. Forestillingen udfordrer de uskrevne regler for ægteskab og generelle kønsroller i USA.

Stykket er skrevet af Lucas Hnath, der først fik sin debut på Broadway i 2017 med ‘A Doll’s House, Part 2’. Læs mere om stykket og køb billetter her.

Previous articlePELLE EROBREREN bliver åbningsforestillingen i et nyrenoveret Østre Gasværk Teater
Next articleVær med når Brødene Løvehjerte tager på eventyr