VIDEO: Oliver Bjerrehuus og to debutanter i ‘KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK!’

Kærlighed ved første hik! - The Musical, Tivoli Koncertsal, musical, Anja og Viktor, Regner Grasten
FOTO: Fra venstre Nicolai Jensen, Anna Clara Sachs Leschly, Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke ©Miklos Szabo

I slutningen af 90’erne kom hele Danmark på fornavn med Anja og Viktor, og nu kan du genleve kærlighedshistorien om hele Danmarks yndlingspar i den kommende musical KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK! – THE MUSICAL.

I efteråret blev det offentliggjort, at Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen vender tilbage som de nu ca. 40-årige Anja og Viktor. Musicalen udspiller sig på to tidsplaner: dengang i 1999, hvor Viktor mødte sin elskede Anja for allerførste gang, og i 2018, hvor midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet.

Det er netop blevet offentliggjort, hvem der skal spille Anja og Viktor som teenagere, og rollerne er gået til Anna Clara Sachs Leschly og Nicolai Jensen. TV-stjernen og modellen Oliver Bjerrehuus får desuden sin skuespillerdebut i musicalen som bejleren Topper til Lassen-Kahlkes Anja.

KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK! – THE MUSICAL er baseret på Regnar Grastens biografhit ‘Kærlighed ved første hik’ fra 1999 og Dennis Jürgensens populære roman af samme navn fra 1981. Musicalens musikside baseres på Innocent Bloods film-soundtrack med hits som ‘Den første gang’ og ‘Min helt alene’, og bandet står selv på scenen og spiller live til alle forestillinger.

Musicalen får premiere den 20. september i Tivolis Koncertsal, og forestillingen tegner allerede nu til at blive en kæmpesucces med hele 60.000 billetter i forsalg. Nedenfor kan du se en lille video, fra da castet mødtes for første gang for at optage tv-spot. Du kan læse mere om forestillingen og finde billetter på www.hikmusical.dk.

Previous articleEthan Hawke og Paul Dano får hovedrollerne i ny Broadway-produktion
Next articleMusical med hits fra Dansk Melodi Grand Prix kan opleves på Folketeatret