Vild med Dans indtager Østre Gasværk

Vild med dans - The Musical
Vild med dans - The Musical på Østre Gasværk Teater. Foto: Miklos Szabos

Over hele verden har danseprogrammet Vild med Dans fået millioner af TV-seere til at danse med i stuerne, men nu erobrer de også teatrets scene. Det globale TV-hit bliver nemlig en original, dansk musical på Østre Gasværk Teater. VILD MED DANS – THE MUSICAL er én af teatrets største satsninger nogensinde og får premiere d. 22. februar 2020.

Østre Gasværk og BBC i tæt samarbejde

Østre Gasværk Teater glæder sig til at pryde teatret med guld, glitter, dans, drama og ikke mindst show, efter helt eksklusivt at kunne få rettighederne fra Storbritanniens største nyhedskanal BBC. De er stolte og lykkelige for at det er blevet muligt at udvikle og skabe en original musical; baseret på et globalt underholdningsshow.

Emmet Feigenberg, direktør for Østre Gasværk Teater, udtaler:
Jeg er stolt af, at Østre Gasværk Teater bliver det første teater i verden, som lader Vild med dans folde sig ud på scenen – som musical med drama, musik og masser af dans. Jeg glæder mig til at give TV-succesen et helt nyt liv under Østre Gasværks kuppel, hvor der venter publikum én af sæsonens helt store oplevelser.

De har hele vejen igennem været i tæt dialog med BBC, som ligeledes er begejstrede for det nye samarbejde:

– Vi er henrykte over at arbejde med Østre Gasværk Teater på dette spændende og innovative show. Idéen om at mixe den fantastiske dans fra Vild med dans, caste professionelle dansere og pakke det hele ind i en medrivende historie, er nyskabende og bliver en version af den verdensomspændende succes, vi ser for første gang nogensinde! Det er en vaskeægte verdenspremiere, fortæller BBC Brand Manager for Dancing with the Stars, Harriet Frost.

Et stjernespækket cast af Vild med Dans-stjerner og stærke skuespillernavne

I VILD MED DANS – THE MUSICAL møder vi helt almindelige mennesker med håb, drømme og en længsel efter et andet liv. De får for første gang lov til at medvirke i Tv-programmet Vild med dans i stedet for kendisser. Vi møder tre almindelige danskere, der igennem dansen får færten af, hvad livet egentlig går ud på.

Forestillingens tre dansende par spilles af: Vild med Dans-vinder af sæson 13, Morten Kjeldgaard, der danner par med skuespiller Lise Kofoed i rollen som Maiken. Den seneste sæsons Vild med Dans-vinder, Asta Björk, som skal danne par med skuespiller og Cirkus-revystjerne Niels Ellegaard. Musicalens sidste par udgøres af Michael Olesen, der har danset hele 12 sæsoner af Vild med Dans, og som danner par med skuespiller Julie Agnete Vang i rollen som Christina.

I TV-showet er vi vant til et show med to værter, men i musicalregi bliver det til én altoverskyggende værtinde, nemlig Mille Gori; også kendt som børneværten Motor-Mille. I de øvrige roller ses bl.a. Camilla Bendix og Troels Thorsen.

For mere information om forestillingen, samt billetkøb findes her. Billetsalget er startet i dag kl. 10.15.

Previous articleTeaterdirektør Lars Sennels gæster KulturHave på dk4
Next articleNøgenhed i fokus på Odin Teatret