BLAM på Bora Bora. Foto: Søren Meisner

“BLAM!” – det danske actionbrag, der har gået sin sejrsgang rundt om i verden – vender tilbage til Bora Bora i Aarhus, hvor den har premiere den 29. august. Med humor og imponerende stunts forvandler Kristján Ingimarsson Companys fire opfindsomme papirnussere deres kontor til en legeplads med de bedste og vildeste Hollywood-klichéer.

Om BLAM

“BLAM!” er en fantasifuld, actionfyldt og underholdende oplevelse, der tager fysisk teater til nye, innovative højder. Forestillingen har trukket fulde huse med stående ovationer fra ellevilde publikummer over hele verden siden premieren i 2012. “BLAM!” har i to sæsoner spillet udsolgt på Edinburgh Festival Fringe og spillet rundt i Europa, New Zealand, Kina, Taiwan og Sydamerika. Da den spillede i London udtrykte den verdenskendte komiker Ricky Gervais med det samme sin store begejstring: “Just saw BLAM! One of the greatest, most exciting and brilliant shows I have ever seen. Honestly. F**king blown away.” Forestillingen vandt i sin tid Reumert-juryens særpris.

 

Fyr den af som Bruce Willis

“Alle mennesker har brug for at fyre den totalt af!”, siger Kristján Ingimarsson. “Man har brug for det der frirum, hvor man kan blære sig og bruge alt det man har og lidt til. Og pludselig bare VÆRE Antonio Banderas, Bruce Willis, Clint Eastwood eller en anden af sine filmhelte”. Kort sagt: En forestilling for hardcore filmnørder – og alle os andre.
“BLAM!” spillede på Bora Bora i 2013 og nu vender succesforestillingen altså tilbage til Aarhus samme sted.


Kom trygt i teatret

Bora Bora følger alle de gældende retningslinjer fra myndighederne. Når publikum køber billet bliver der placeret et tomt sæde på hver side af den bestilte gruppe sæder. Man sidder derved sammen din familie eller venner, men har minimum 1 meter til det øvrige publikum.
Publikum opfordres til at købe billetter online og ankomme i god tid. Der udleveres gratis mundbind til publikum ved indgangen. Der vil desuden være håndsprit ved indgang og udgang samt flere andre steder i teatret.
Publikum behøver ikke bekymre sig m.h.t. at købe billet til Bora Boras forestillinger. Hvis det mod forventning skulle ske, at Bora Bora ikke kan gennemføre forestillingerne, vil publikum med billet få deres penge retur. Teatret tilbyder også helt ekstraordinært at bytte billetter til en anden forestilling, hvis man som publikum bliver syg og er nervøs for at smitte andre og derfor må melde afbud.

Oplev BLAMBora Bora på Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C fra den 29. august til den 3. september. 

Læs mere og køb billet her

Tidligere artikelSER DU MIG – En forestilling om at finde hinanden i mørket
Næste artikelDEN SOMMER FAR BLEV HOMO