Vind billetter til Den Store Gatsby på Odense Teater

Den Store Gatsby © Odense Teater

Den 11. september har det store klassiske, kærlighedsdrama Den Store Gatsby danmarkspremiere på Odense Teater. Du har nu mulighed for at vinde 2 billetter til forestillingen.

Den Store Gatsby tager udgangspunkt i romanklassikeren “The Great Gatsby” fra 1925, som er skrevet af den succesfulde forfatter F. Scott Fitzgerald.

Forestillingen foregår i de brølende 1920’erne midt i New York City. Den forsigtige Nick flytter fra Midtvesten til Østkysten for at blive børsmøgler og få en bid af New York opsving. Her møder han den gådefulde gentleman, Jay Gatsby, der inviterer ham til glamourøse fester i sit pompøse palæ. Gatsbys eneste mål er at blive rig, så han kan genvinde sin tabte kærlighed, sydstatsskønheden Daisy, der er gift med den brutale skørtejæger Tom Buchanan. Med Nicks hjælp genopstår romancen mellem Daisy og Gatsby med bedst som kærligheden synes at overvinde alt, bliver de ramt af en skæbnesvanger tragedie.

Hvordan deltager du i konkurrencen? Fortæl os om din største oplevelse på Odense Teater. Du deltager via vores Facebookside her.

Læs mere om forestillingen i vores nyhed her og på Odense Teaters hjemmeside.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Odense Teater.

Previous articleKlassikere og magisk juleeventyr i Odense Teaters nye sæsonprogram
Next articleKaren Blixens unge år bliver til stor, international musical